Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka USS Enterprise se setkává tváří v tvář s démony, skutečnými i psychickými. (SkyShowtime)

Recenze (24)

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

horor k star treku vzdy patril, ba stal sa dokonca nevyhnutnostou tohto vesmiru. na nete mozete najst rebricky najstrasidelnejsich epizod ST. ci uz vampiricka hmla zo ST (obsession), conspiracy z TNG, dead stop z enterprise - su ich desiatky. a samozrejme, ST vdacime za najdesivejsie vesmirne bytosti vobec - borgov (sorry votrelec, mas zasluzene 2. miesto). preto je samozrejme, ze aj SNW pojde v tychto slapajach. a ze pojde o temny mix votrelca a the thing - nuz a co? tvorcovia sa inspirovali tym najlepsim, co nam sci-fi ponuka. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoli si neumím představit jak se mladí Gornové stanou gorny řídícími hvězdné lodě, díl byl prima výletem do klasických Vetřelců a psychické i fyzické schopnosti jednotlivých postav jsou zde vyždímány až na samotnou dřeň. Spock musí projevit své temné já a loučíme se s jednou z hlavních postav v epickém závěru tohoto dílu. ()

Reklama

Naushika. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sorry, ale napíšu komentář jen kvůli dvěma věcem, které mě na tomhle dílu strašně naštvaly a asi i ilustrují to, co mě obecně vadí na scénáři SNW i v jiných dílech (byť tady se toho sešlo hodně a vadilo to víc).  1) Silná scéna týpka odcházejícího zemřít do zimy je zabitá tím, že týpek musí naprosto stupidně a nerealisticky nahlas pronést to, co každej pozornej divák ví, že si právě říká v duchu (že mu to tam připomíná domovskou planetu a je šťastnej, že může umřít zrovna tam), protože to bylo až dosud vyprávěný dobře a fungovalo to!... ale ne, divák je dement a musí se mu to zopakovat jako blbečkovi co neudrží půl hodiny pozornost, a emocionální scéna je zničená. Ugh. 2) Jsem jediná komu přijde pitomý a možná i trochu nevkusný zavést postavu, která je takový klišé, že je od první chvíle jasný že zařve, nechat ji zařvat a pak jí nevěnovat ani jedno slovo v dlouhé závěrečné pohřební scéně? Jako pardon? Emotivní oplakávání postavy, co zná divák a ani nevzdechnutí nad postavama vedlejšíma je ve filmu celkem běžné a nepopouzelo by mě... ale v kombinaci s tou přípravou "nj, tenhle týpek, no jasně, to je náš týpek, toho máme rádi" a pak umře a ticho po pěšině je to úchylný a do očí bijící. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Star Trek říznutý Vetřelci je o dost zábavnější, než co na nás naposledy vyzvrátil Scott. Utržená ruka, krev, příšery...na to nejsme v ST zvyklí, ale pořád je to seriál především pro mládež. Přesto se sluší ten dospělejší tón a skvělou výpravu ocenit. Když to bude v tomto duchu pokračovat, rád přehlédnu nesrovnalosti a občas pofidérní dialogy. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sem na hraně mezi 4 a 5* - je to velmi dobře udělanej horor ve Star treku... ale zároveň to je vlastně až moc copy-paste Aliena. Takže ta pátá hvězdička by byla hlavně za pokračování a postupné rozvíjení Gornské hrozby v rámci série. A za to, že tu gorni působili věrohodně nebezpečně i proti postavám s bla... phaserama. Ale tak nějak mi pořád přijde, že udělat to jen trochu originálnějc by vlastně nebylo až tak těžký. ()

Galerie (64)

Reklama

Reklama