Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (484)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nemuzu si pomoct, ale tenhle dil me fakt bavil. Pribeh opet navazuje v momente, kdy minulej film prestal a prvni pulka filmu mi prislo, ze je hozena drobet do komedie, cehoz je vrcholem vtipnej souboj s drsnym Hulkem Hoganem a naslednej trenink a machrovani na fotografy. Druha pulka filmu je v podstate zhustenej dej obou prvnich dilu, takze dojde na porazku i odvetu. No takze to mame hned tri takovy velky zapasy, kdyz nepocitam naky to boxovani na uvod a to vse nacpany do 90 minut, proto to je nenudici zabava. Navic herci hrajou opet paradne, akorat Sly ze zacatku v oblecich a podobne neni moc ono, nastesti za chvily zacne zase trenovat a uz je to v pohode. No a protivnik v podani Mr.T je neuveritelnej drtic. Co se tyce samotnejch zapasu, opet natoceny slusne, jen trosku uz prehnany ty zvuky. Slabsich 5*. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Příběh ne tak promyšlený a dlouhý jako v předchozích dílech, ale přesto to má co do sebe. Je zde více zápasů, hlavně ten konečný se hodně povedl, ikdyž je kratší, nebot Rocky protivníka dostane neuvěřitelně v třetím kole. Tréning s Apolem je skvělý, nostalgie tu také je, hudba opět dokonalá. Trošku bych ale fakt přidal tak 20 minut filmu a něco příběhově bych doladil, ale to je detail. Hodnotím 92% = ***** ()

Reklama

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Třetí Rocky je vydařené pokračování slavné série, s parádní hudbou (nejen ústřední Contiho melodie, ale např. skladba Eye of the Tiger), snad ještě zapálenějším Stallonem, který vás svým výkonem zvedne ze sedadla a drsným soupeřem Clubberem v podání Mr. T. Stallone na jedničku i jako režisér, ty různé prostřihy a černobílé flashbacky byly fajn a vynikající je i odlehčující vložka, kdy Sly soupeří v exhibičním zápase s Hulkem Hoganem. To nemá nejmenší chybu. Tohle je největší ruka na světě! ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Eye of the Tiger! Můžu si třeba stokrát říkat,že třetí díl Rockyho je docela zbytečný.Že děj je klišovitý a předvídatelný.Že spousta epizodek je tu jen proto,aby se stopáž vytáhla aspoň na hodinu a půl.To všechno je pravda a já ji nepopírám.Ale co na tom sakra sejde,když finálový zápas mě znovu zvedal ze židle! Znovu jsem ho prožíval a neměl jsem daleko k hlasitému povzbuzování.A celé to spojení s Apollem,bývalým soupeřem,dodává filmu velkou sílu.Možná to už není ten samý Rocky,jako když jsme ho potkali poprvé,ale postava se přece nějak vyvíjet musí nebo ne?Za to,že jsem se dobře bavil a za skvělý ústřední song nemám problém střelit tam ty slabší čtyři hvězdy. 75 % ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle já říkám nápad idiota - třetí pokračování jen ždíme. Clubber Land v podání Mr.T (to jsou jména) se však doslova překonává a to i přesto, že Hulk Hogan by zasloužil nakopat a je jedno kam. Scénář už nepřináší nic nového, proto se začíná vkrádat neodbytná nuda. Je jasné proč vznikaly stále další díly - Diváci chtěli vidět Rockyho. Že uškodí celkové úrovni jim asi nedošlo. Naštěstí Stallone je docela zručný režisér. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (100)

  • Podľa rozhovoru, ktorý poskytol Mr. T, sa premiéry filmu zúčastnil so svojou matkou. Počas scény, kde na mal ohavné poznámky na adresu Adrian (Talia Shire), jeho matka mu povedala: "Nevychovala som ťa, aby si sa rozprával takto dámou." Potom z divadla následne odišla. (Pat.Ko)
  • Celosvětová premiéra proběhla 24. května 1982 ve Filadelfii. (Varan)
  • Stallone priznal, že počas nakrúcania tohto filmu vypil 25 šálok kávy denne. (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama