Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (483)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Po slušné jedničce a nastavované dvojce toho tvůrci ještě neměli dost a mermomocí museli natočit další pokračování. Největším problémem je tu pochopitelně scénář, který skutečně neví odkud brát, zač boxovat a o čem vyprávět. Na něco se nakonec přece jen přišlo a dalo by se to shrnout asi takto: Rocky se už nemůže třískat jenom s hodným Apollem, je potřeba sehnat nějakou zápornou postavu a vymyslet si záminku, která by tomu všemu dodala šťávu. Každopádně čistým filmovým zážitkem zůstávají bohužel již jen Rockyho závody s Apollem, jiné netradiční tréninkové metody a pak ty zkrácené ukázky toho, jak Rocky nebo Clubber Lang dělají fašírku z někoho ze svých soupeřů. Poslední "osudový" zápas se již tak nepovedl. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak Rocky minule jednoho negra a chystá se na dalšího. Musím říct, že negříka s tohoto dílu řadím asi na první místo v pomyslném žebříčku Rockyho obětí. No schválně zkuste hádat, kdo nakonec vyhraje? Opět se jedná o naprosto hloupou záležitost, ale opět dávám 3*. Filmy se Sylvesterem Stallonem, či od něj a sním mají prostě něco do sebe. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Skvělý na tomhle filmu je Mr. T jako Clubber Lang, jeho brutální boxer připomínající Mikea Tysona je prostě super, zato Rocky to už je hrůza, Slyovo čím dál horší herectví je tady pořádně znát, jeho nepřesvědčivost a přehrávání je přímo katastrofální, pokus o drama ve stylu jedničky spojené s větší akcí nevyšel, mělo zůstat jen u té akce, hudba to však všechno zachraňuje, přesto přese všechno jsem Rockymu zase fandil ()

castor 

všechny recenze uživatele

Urputnost, s níž si celá ta léta jde za svým snem, je obdivuhodná. Napotřetí se ale tahle outsiderská mašina trochu zasekla, není to ono příběhově ani emočně (prostě palce divák nedrží tolik). Vzrušující vůně testosteronového mužství zůstává, ale naopak přibyla nažehlenost a luxus, což v téhle látce není dobře. Na druhou stranu nám Sylvester Stallone po trojce naservíroval TOP díl série, kde obalený americkou vlajkou rozdává údery vytáhlému Rusovi Dolphu Lundgrenovi v emocemi napěchovaném kousku. Tahle třetí zastávka je ale tak trochu zbytečná, co si budeme vykládat. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Moc příjemný díl Rockyho, který trochu vybruslil ze starých kolejí - Rocky už není prezentovaný jako chudý nesmělý ňouma, ale jako boháč, který ví, co chce. Někomu ta změna může vadit, mně naopak tenhle díl sedl mnohem líp než dvojka. Apollo se navíc na roli trenéra skvěle hodí; po boku Rockyho ho vidím mnohem radši než jako toho tvrďáka, co proti němu stojí v ringu. No a konečně nesmím zapomenout na tu krásnou stylovou písničku Eye of Tiger, bez které si dnes Rockyho jaksi ani nedokážu představit... ()

Galerie (99)

Zajímavosti (100)

  • Hulk Hogan bol prepustený predsedom WWF Vincentom McMahonom kvôli prijatiu úlohy v tomto filme. Kvôli popularite z tohto filmu ho o dva roky neskôr McMahonov syn, Vince McMahon, ktorý vtedy vlastnil spoločnosť, priviedol späť do WWF a Hogana ustanovil ako ústredný bod svojej expanzie do iných častí krajiny, ktorá vyvrcholila v prvej Wrestlemánii v roku 1985. (Pat.Ko)
  • Na začiatku filmu je v pasáži vidieť hrací automat s témou filmu Flash Gordon (1980). (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama