Reklama

Reklama

Ted Lasso - Série 2

(série)
Trailer 2
Komedie / Drama / Sportovní
USA, 2021, 7 h 46 min (Minutáž: 30–49 min)

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (60)

Litvicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z přepychové sportovní první série se přehoupneme do formátu ala Kancl nebo Přátelé. Úplně to nehrálo na mou notu a rozvíjení určitých charakterů mi zadělalo na pořádný knedlík v krku ale v rámci seriálové zábavy to i tak sjedeš bez problému až do finále, takže hodnocení "Dobrý" vyloženě sedí, right? ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ako som bol nadšený prvou sériou, tak som sklamaný druhou. Postava Teda odstavená nie na druhú koľaj, ale totálne mimo. A keď sa dostane do záberu, rieši sa jeho nervové zrútenie nasilo nastrčenou postavou cvokdoktorky, samozrejme čokofarby. Humor z jednotky sa vyparil, miesto toho tu máme nudné socio-tlachanie. ()

Reklama

Michelle75 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První tři díly druhé série jsem si říkala, že je toho pozitivna a sluníčkaření až moc. Ale potom se to srovnalo a já jsem si to užívala každým coulem. Opravdu vtipný, odlehčený seriál, kde se řeší i starosti i radosti, a je v tom ještě navíc něco ulítlého...viz. speciální devátý díl, kdy si člověk připadá jako v nějakém nekonečném snu. A že se to točí kolem fotbalu si málem nevšimnete, a přitom, i to,  tomu dodává určitý příjemný nádech. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// You win some, you lose some. Druhá série podobně jako ta první při výkopu trochu zavrávorala, ještě před koncem prvního poločasu se ale borci okolo pořád neuvěřitelně sympatického Teda Lassa našli, a v té druhé půli už se zase hrál nádherný fotbal. Z některých gólů se pak člověku chtělo vyloženě plakat (a taky že plakal...), jaké to byly trefy do černého. Závěrečný výsledek tak absolutně nezklamal, tým se dočkal zasloužené výhry a já se moc těším na další utkání. 8/10 ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série - (7,5/10). Druhá série tohoto feel good seriálu jenom lehounce zaostává za tou předchozí. Seriál se totiž ponořil trochu víc do vážnějších vod a příjemné pocity po skončení epizod se střídaly s dosti melancholickými záplavami emocí. Moc se mi líbí, že seriál experimentuje, což mu usnadňuje i větší porce epizod, která se zvětšila oproti předchozí sérii o dvě epizody. Dostáváme třeba epizodu věnovanou postavě, která v seriálu nedostává tolik prostoru. V některých seriálech by se určitě jednalo o strategickou výplň, ale v tomto případě jsem takový pocit vůbec neměl - ba naopak se v mých očích jednalo o jednu z nejlepších epizod série. Postavy se vám dostanou v této sérii již plně pod kůži a proto vám nevadí, že se místo fotbalu seriál soustředí spíše na jejich každodenní životy. Řeší se tady palčivá témata, které mohou být ve společnosti tabu, jako třeba panické ataky. Občas jsou rozhodnutí scénáristů dosti podivné, ale poté to vyváží překvapivými zvraty, které vás udrží přikované k obrazovkám. Ted Lasso se po svém skončení rozhodně nezapíše hluboko do mého srdce - to můžu s čistým srdcem konstatovat již teď. Rozhodně se mu však podařilo narušit mou patřičnou averzi vůči sitcomům. Protože je to příjemně vyvážený mix žánrů, u kterého můžete vypnout hlavu, ale zároveň ve vás zůstanou určité dozvuky po skončení epizody. "You deserve someone who makes you feel like you've been struck by lightning. Don't you dare settle for fine." 👉Nejlepší epizoda: Beard After Hours(S02E09) 👈🐐Nejlepší postava: Keeley 🐐 ()

Galerie (116)

Zajímavosti (28)

  • Při vběhnutí na hřiště hraje „We Are The Champions“ od Queen a po ní následuje „Hello“ od Martina Solveiga & Dragonette. (Duoscop)

Reklama

Reklama