Reklama

Reklama

Stíny v mlze - Série 1

(série)
Česko, 2022, 14 h 5 min (Minutáž: 63–78 min)

Režie:

Radim Špaček

Scénář:

Zdeněk Zapletal

Hrají:

Petra Špalková, Jaroslav Plesl, Miroslav Hanuš, Anděla Tichá, Regina Rázlová, Jiří Vyorálek, Tomáš Mrvík, Petr Panzenberger, David Viktora, Zdeněk Lambor, Filip Teller, David Janík, Roman Blumaier (více)
(další profese)

Epizody(12)

Zajímavosti (31)

Stíny v mlze - Tanečnice (2022) (epizoda) (S01E03)

  • Vedoucí kriminálky (David Viktora) správně rozhodne, že podezřelý sklad budou sledovat, ale v následujícím střihu policie vyslýchá jednatele skladu, čímž by celou možnost, vytěžit ze situace co nejvíc, totálně pohřbila. (sator)

Stíny v mlze - Tanečnice (2022) (epizoda) (S01E03)

  • Při příjezdu k lanovce má šéf kriminálky v lahvi smoothie, nahoře ale už jen obyčejnou vodu. (Winster)

Stíny v mlze - Hardcore (2022) (epizoda) (S01E06)

  • V obrazu z průzkumu Octavie zavražděného, cca v čase 18:45, kriminalistický technik po otevření kufru připaží holou levou ruku bez rukavice, kterou si v předchozím záběru nasadil. (mikulin)

Stíny v mlze - Dublér (2022) (epizoda) (S01E07)

  • V epizodě policisté zjistí, že Konečná (Vanda Hybnerová) pracovala v nemocnici na dětském oddělení. Jeden z jejich kolegů, Kucharčík (Petr Panzenberger), to jde ověřit, avšak zpovídá lékaře ve FN Brno na ul. Jihlavská v Brně-Bohunicích, kde je nemocnice pouze pro dospělé, protože Dětská nemocnice FN Brno se nachází v centru Brna. (velkyvezir)

Stíny v mlze - Strach (2022) (epizoda) (S01E12)

  • Po 27. minutě jedou Černý (Jiří Vyorálek) s Malou (Petra Špalková) ve služebním vozidle vybaveným výstražným světelným a zvukovým zařízením. Vozidlo ve výjezdu při jejich komunikaci, i přes jejich pozorovatelnou nečinnost, mění tón výstrahy. Tak to nefunguje, vždy je potřeba manuálního zásahu řidiče či spolujezdce. (mikulin)

Stíny v mlze - Strach (2022) (epizoda) (S01E12)

  • Na cestě k bunkru u Stříbrného jezera (neboli Sádráku) nastupuje Hrbek (Miroslav Hanuš) u opavského nádraží do trolejbusu, který jede do Kylešovic, tedy přesně opačným směrem, než leží Sádrák. (hudys666)

Stíny v mlze - Strach (2022) (epizoda) (S01E12)

  • Na železniční stanici Široká Niva hovoří kriminalisté s výpravčí. Na této stanici už ale několik desítek let výpravčí neslouží. Trať má dispečerský provoz a je řízena výpravčím ze stanice Milotice nad Opavou. (smachj)

Reklama

Reklama