Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jedné z okrajových částí Ostravy je nalezeno tělo mladého muže bez dokladů, v teplákovce, bez spodního prádla a v teniskách s rozvázanými tkaničkami. Rozmlácený obličej, stopy násilí na těle. Bezdomovec? Je převezen do nemocnice, kde za pár hodin zemře. Magda s Martinem pátrají po totožnosti oběti i svědcích incidentu. Najdou informace o nelegálních zápasech, o místech, kde se konají, a kolik se na ně nelegálně sází. Je pravděpodobné, že mladík se zápasů účastnil. Podaří se kriminalistům najít toho nebo ty, kteří nelegální zápasy organizují a mají tak na svědomí mladíkovu smrt? (Česká televize)

(více)

Recenze (88)

tata22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je vážně síla. Mám pocit, že se tvůrci rozhodli zcela znemožnit Petru Špalkovou, jinak docela dobrou herečku. V podstatě mentoruje a suše opakuje věty, aby asi i ten úplně nejhloupější divák pochopil. Místy se na to vůbec nedalo dívat. To soukromí samozřejmě do detektivky nepatří ale to asi panu Zapletalovi zapomněli na škole říci anebo ho to nějak nepochopitelně minulo, což nechápu, páč se to řeší skoro u každé české kriminálky. A vždycky s negativním výsledkem. Pro tedy opakovat stále stejné chyby ??? To jeden vážně  nepochopí. Co na těch školách ty "umělce" učí ??? Tvůrci mají asi pocit, že oni to musí přeci vědět nejlépe, co je jim do "hloupého" diváka. Smutný příběh. Nejsmutnější na tom ovšem je, že někdo kdo na to dává peníze nebo schvaluje výrobu takové hrůzy si toho nevšimne. To je snad ještě větší chyba ale kdoví co za tím je, že ? Přátele, takhle opravdu ne, prosím... ()

IGATY 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím tedy hodně pod mým očekáváním. Lokace v Ostravě, všichni ale mluví jak z encyklopedie, nejvíc sama hrdinka. Že prý emancipovaná šéfka, která mluví jak komentář k americkému dokumentu pro méně chápavé. To opravdu potřebujeme navodné popisování policejní práce jak v kriminálce Miami? Nějak mě nepřesvědčuje, že by se tady se slušnosti došlo dál... Autor chtěl asi působit přirozeně, až to vyznívá zcela nepřirozeně až strojeně ()

Reklama

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, začneme na třech hvezdickach a 5/10. Ocenit lze neokoukane tvare ustredni dvojice i ruznych epizodnich hercu. Na pocatku jsme si aplikovali uvodni davku kyce: "V Brně dělal na velkých případech... Proč se nechal přeložit sem? Osobní důvody - víc nevím."  Taktez Cerny se dostal do fightu nejak jednoduse. Zlodusi na to, ze vedeli, ze po nich jdou poldove (Telecky a ta slecinka si snad nenechavali navstevy policajtu pro sebe), presto si novacka nijak moc neproverovali, byt tech kecu okolo bylo povicero, a hned na prvni dobrou ho hodili do klece. To byli tak zoufali, ze jim jeden boxer odpadl? Proc toho chlapka odhodili blizko te stare drevene klece, snad aby upozornili na společníka? Mimochodem, exterier posilovny s vycvikovistem nelezi v Ostrave, ale v Havířově u zimaku, byt se to filmari snazili ruznymi uhly kamery zafejtit. Ale i ten rondl sel poznat. ()

DeDanu 

všechny recenze uživatele

Unylé, už mnohokrát někde jinde viděné a řešené, takže předvídatelné a bez napětí a jiskry. To už vážně žádný herec neumí zahrát emoce? A odkdy se v Ostravě mluví spisovnou čestinou bez přízvuku? ( Mne ty odlišnosti moc baví, kdyby někdo chtěl náhodou šťourat:))) Za mne, bohužel, ne. A tak jsem se na paní Špalkovou a pana Plesla těšila... ()

Plastík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to bylo zase tak spíchnuto na honem, že to pokračování dalších dílů zřejmě nezachrání. Jen jedna otázka. Proč je kapitán pojmenován Magda Malá, jako zpěvačka? Ty vogo, to ji měli dát jméno Aneta Langerová. A proč tam zase narvali tuhle hudbu? Co tím chtěli předvést? To bysme to měli celou dobu poslouchat, když se budu dívat na další díly? Nasjat, zapomeňte. Ale pochválit musím tu malou slečnu - hraje výborně, je krásně vedená. Před tímto klobouk dolů. Herci, prosím, jste herci, tak se do těch rolí vžívejte. A Vyorálek mě taky moc bavil. Ale jak tam zahodil tu "žvejkačku", to jsem pochopil, že je celá produkce na houno. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Malá (Petra Špalková) smaží na pánvi řízky pro rodinu. Na to, aby je měla do zlatova usmažené, ji stačila přesně minuta. (sator)
  • Premiéru úvodní epizody sledovalo v průměru 1,68 milionu diváků (15+). Byl to nejlepší výsledek večera a také celého pondělního dne. (rublik05)
  • Na samý závěr dílu zní píseň „Bicycle Race“ od skupiny Queen. (sator)

Reklama

Reklama