Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na staveništi domu na okraji města někdo z dálky zastřelí tři ukrajinské dělníky. Je motivem pachatele xenofobie, nebo šlo o vyřizování účtů mezi konkurujícími si stavebními firmami? Magda s Martinem musí zkušeného střelce dopadnout dříve, než udeří znovu. Filip a Hana jsou zadrženi a hrozí jim obžalování ze spáchání trestného činu. Podaří se Martinovi zjistit, co se ve skutečnosti stalo, a Filipovi a Haně pomoci? (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Scenárista Zdeněk Zapletal sdělil: „Filmová sekvence byla po prosincové střelbě přestříhána, upravena. Motivace střelce je také jiná.“ (sator)
  • Náčelník (David Viktora) rozporuje během dvou vět sebe sama v úvaze, kdo je pachatelem: „Nemůžeme vyloučit žádnou variantu.“ A vzápětí říká: „Tohle je práce nemocného nebo úplně zfanatizovaného jedince.“ (sator)

Stíny v mlze - Série 2 (2024) (série) (S02)

  • Start série byl plánovaný na 8. ledna 2024. Odsunut byl však o čtvrt roku. V epizodě Snadné cíle (2024) se totiž objeví střelec ve škole, což by krátce po tragédii na pražské Filozofické fakultě Univerzity Karlovy (21. 12. 2023) nebylo vhodné. (rakovnik)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno