Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalý voják, policajt a teenagerka se náhodou potkávají v New Orleans, kde pátrají po původu nebezpečné drogy, díky které lidé nakrátko získávají superschopnosti. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (258)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nápad super,akce ve většině případů taky povedená,ale jako celek Project Power svůj potenciál nenaplnil.Po scénaristické stránce sice kulhá méně než třeba Old Guard a nesnaží se o žádné filozofování,ale nedokáže nabídnout nic navíc.Jako jednohubka to ovšem - podobně jako většina posledních Netflix filmů - celkem slušně zabaví.Bohužel ale jen na jedno podívání...60% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že pod povrchom "Project Power" je dobrý film, ktorý doslova žobroní od svojich tvorcov, aby ho vytiahli do výšin a dali tomu niečo silnejšie. No z nejakého dôvodu je scenár k celému filmu napísaný ako ťažkopádny akčný stereotyp. Mám rád našu ústrednú trojicu. Myslím si, že Jamie Foxx dodáva Arthurovi veľkú dávku charizmy. Joseph Gordon-Levitt a Dominique Fishback sú takisto v pohode. Dokonca by som povedal, že Joseph je miestami celkom vtipný. Dobre sa do tej role ponoril a cítim, že si to užíval. No čo viac sa dá na filme pochváliť. Reálne poviem, že je tu veľmi slušný potenciál. Má to dobrý nápad, je tu niekoľko skutočne efektných scénok a je tu pár momentiek, kedy som skutočne ostal, že - "whoa". Najsilnejší moment bol pre mňa asi osud dievčiny v sklenenej klietke. Nebudem hovoriť, no tí čo film videli budú chápať o čom hovorím. To bolo skutočne desivé. Uznávam. No filmu chýba nejaká príbehová línia, ktorá by bola zaujímavejšia alebo originálnejšia. V podstate je to len jednoduchý príbeh o chlapovi, ktorému uniesli dcéru. A to nemali robiť. Prakticky je to síce trošku komplikovanejšie a má to v sebe väčšiu dávku kreativity vďaka ostatným postavám, no film absolútne zlyháva vo svojich zloduchoch. Tí sú maximálne nezaujímaví. Je to skoro až frustrujúce. Najhoršie je, že ani raz som nemal skutočný strach o našich hrdinov. Príbeh ma do toho jednoducho nedokázal poriadne dostať. Je to otrasné? Nie. Myslím si, že pozerať sa na to dá, efekty nie sú najhoršie a je to film, ktorý sa dá vidieť relatívne jednoducho a utečie to. Nenudilo ma to, ale nemôžem povedať, že by ma to zaujímalo. A to je asi najzásadnejší problém. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Opět! Projekt Power, opět vychvalovanej a opěvovanej jako megapeckózní projekt Netflixu a opět těžce průměrnej! A to si duo Foxx a Gordon-Levitt nevedlo vůbec špatně! Akce je slušivá, má grády a koule a dá se na ni zvesela koukat. Navíc nápad alá Všemocný, o žvejkání pilulí s nadpřirozenejma schopnostma většinou funguje pro polapení diváka dokonale! Nicméně co Projekt Power sráží totálně do kolen (a zcela souhlasím s kolegou Ellmariachim) je suprově odfláklej závěr, ze kterýho si vlastně asi jakoby měli všichni sednout na prdel... Ne ne. Škoda no. 55% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Já se na ty kousky Netflixu vždycky tak těším a až na úplném konci prozřu, jak moc jsem byl zase naivní. Project Power nelákal jen pestře barevnými plakáty a hvězdným obsazením, ale zejména pozoruhodným konceptem. Ten se bohužel opět utopil v záchvatu pro Netflix typické honby za kvantitou, nikoli za kvalitou. Sice se zde pořád něco děje, akce je ale dosti nepřehledná a žádná zdejší superschopnost se divákovi nevryje do paměti. [viděno na Netflixu 14.8.2020] ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechovka, u které jsem rád vypnul a sledoval kupodivu dobré akční nápady propojené mystickými a dobře vytěženými schopnostmi s drogou Power. Musím uznat, že mi ty dvě hodiny utekly jako voda a až na černošskou holčičku mi tu žádné charaktery nevadily. Palec nahoru a klidně do budoucna něco podobného. 65% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Frank (Joseph Gordon-Levitt) ve filmu většinu času nosí dres s číslem 37, se kterým hrál bývalý hráč amerického fotbalu a týmu New Orleans Saints Steve Gleason. (NiWi)
  • Natáčelo se v New Orleans (Louisiana, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama