Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalý voják, policajt a teenagerka se náhodou potkávají v New Orleans, kde pátrají po původu nebezpečné drogy, díky které lidé nakrátko získávají superschopnosti. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (258)

necisty 

všechny recenze uživatele

Dle traileru a jeho osazenstva jsem si myslel, že to bude nabušený film, ale úplně zbytečně si to pokazilo celkem zajímavou pointu. Tu sice hodně vyžírala od Všemocného, ale neva. Vždyť to mělo takový potenciál. Já už to budu psát do všech takových filmů - nejsem rasista - ale proboha proč??? tam je zas malé tlusté černé děcko, které samozřejmě zachrání celou situaci?! Už to, že jeden chlap přepere třeba 100 vycvičených vojáků, je úplná hovadina. Šlo by to trochu věřit třeba takovému Rockovi (ano, ten je taky černý), ale né takové tupé holce. Všichni tři by byli po vstupu na tu loď mrtví do 5ti minut a mohli by mít v kapsách tunu podobných pilulek. Nebaví mě takové filmy. Nechápu, proč je točí. Nechápu, proč v nich hrají Joseph a Jamie. Já teda doufám, že si ho aspoň česky pustil Vojta Dyk :D ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Měl jsem pocit, že se znovu dívám na jedenáct let starý Push s Captainem Amerikou, až na to, že tenkrát jsem se bavil o level víc. Pár režijních fines a jedna, dvě nápadité akční scény bohužel nedokáží zamaskovat prázdný film se zápletkou, která by se dala vměstnat do televizního pilotu. I triky jsou docela slušné, jenže na druhé straně jsou tu permanentně nezajímavé a nudné kulisy převážně nočního New Orleans, a celkově prostě Project Power zapadá do škatulky generického akčního béčka na jedno brdo, na které si za týden ani nevzpomenu. 5/10 [Netflix] ()

Reklama

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Tak máme tu nový film od rejžů Nerve a opět musím podotknout to jak moderně tihle režiséři točej. Dutch efekty, Červené světlo, středová kompozice, rychlé střihy - to všechno tady najdete. Je to takovej YouTube klipovej style a trochu to připomíná Michalea Baye a střih od Caseyho Neistata což je vtipný, protože... Ne tohle už jsem použil minule. Je to zběsilý, a třeba v Nerve se na to skvěle koukalo, tady u toho to funguje zřídka kdy. No a teď k filmu jako takovýmu, režiséři maj krom stylu i trendy nápady. Ať už máte film o mobilní aplikaci, nebo o superhrdinech podívínech, ty náměty nejsou zas tak špatný. Ten scénář už je horší, ale ty vole ty komentáře tady jsou občas dost mimo. Jo je to příznejme si pichovina, ale co čekáš od filmu co hned z prvu vypadá jako takový to dobrý akční béčko. Trochu mi to připomíná Bloodshota kterýho jsem neviděl ale hádám že půjde o stejnej případ. Zběsilá jízda a vypnutej mozek, za mě to celkem ušlo a nad blicíma komentářema se směju. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Zajímavé dílo z dílny Netflixu. Ten letos válí, protože většina filmů je právě z tohoto streamovacího giganta. A i zde nám přináší originální dílo, kdy v hlavních rolích hrají výborní Jamie Foxx a Joseph Gordon-Levitt (toho extra rád opět vidím v nějakém filmu). Příběh je dobře vymyšlen, akce šlape na jedničku a je z toho zábavná podívaná. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nakoniec hodnotené z guilty pleasure hľadiska, pretože od istej mega wtf scény s Rodriguom Santorom zhruba v polovici stopáže asi každému dôjde, že sa pozerá na nechcený trash. Pritom atmosféra by ušla, prostredie New Orleans sa k zápletke hodí a Jamie Foxx je dobre obsadený. Naopak Joseph Gordon Lewitt sa hrá na drsňáka a je to skrátka iba smiešne. Film sa berie smrteľne vážne, až na dve vtipné scény, čo je len ďalší faktor, prečo sa budete, ak vôbec, baviť na účet tvorcov. Ak by nešlo o superhrdinskú zápletku, ale droga by mala iba funkciu dobrého kšeftu, Project Power by mohol byť akceptovaný ako "normálny film" a nielen ako nepodarok, ktorý si istá časť publika môže zvláštnym spôsobom užiť. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Jeden z hrdinů má schopnosti po krevetce Alpheus digitalis. Tvrdí, že svou oběť dokáže zasáhnout tak velkou rychlostí, že se okolo ní vypaří voda a okolní teplota dosahuje teploty o 8 000 °C vyšší, než je na povrchu Slunce. Extrémní stlačení vody klepety krevetky ve skutečnosti na několik mikrosekund dokáže vytvořit teploty „jen“ okolo 4 800 °C, což je asi o 800 °C více, než jsou nejnižší naměřené teploty uprostřed slunečních skvrn. Průměrná teplota povrchu Slunce se pak běžně udává na 5 500 °C. (kirmakX6on)
  • Natáčelo se v New Orleans (Louisiana, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama