Reklama

Reklama

Poslední dopis od milence

  • Kanada The Last Letter From Your Lover (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka objeví truhlu s milostnými dopisy ze 60. let a rozhodne se přijít na kloub záhadám kolem románku, o kterém vyprávějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Knižní přeldohu jsem nečetla, takže nemůžu srovnávat, ale hodně jsem se na film těšila. Lákalo mě obsazení, plakát i trailer. Všechno vypadalo slibně, o to víc jsem zklamaná jak moc se mi to nakonec nelíbilo. Je to hodně zvláštně natočené. Měla jsem pocit, že se tvůrci nemohli rozhodnout na koho se zaměří více a pak zmatečně přeskakovali z jednoho příběhu do druhého a já nevěděla na koho se mám více soustředit. Byl to chaos. Existuje spousta podobných filmů, které jsou zpracovány daleko lépe, napříkald Dopisy pro Julii nebo Madisonské mosty (i když tady formou deníku). ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Nečtu knihy od Jojo Moyes, opravdu nepatřím k cílové skupině, avšak tenhle příběh mě vtáhl a nesmírně zaujal, až mě z něj bolelo u srdce. Shailene Woodley jako vždy na jedničku s hvězdičkou a nevadil mi ani potřeštěný výkon Felicity Jones. Pěkný příběh, jenž nemůže nikoho urazit. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Po filmovom megahite Me Before You tu máme ďalší film podľa knihy Jojo Moyes - a opäť je to romantický kúsok. Kompozične sa mi tento film páčil o kus viac, dve časové roviny s dvojicou milostných príbehov mali celkom dobrý potenciál. Len škoda, že po obsahovej stránke to bolo tak trochu klišé, resp. nemám pocit, že by sme videli niečo, čo tu doteraz ešte nebolo. Príbeh zo 60tych rokov o romániku Jennifer & Anthony ma bavil oveľa viac ako ten zo súčasnosti, kde mi tá iskra medzi Ellie a Rorym prišla až moc prvoplánová. Ale OK, romantika je to pekná, dej mal dobrý spád, a aj vizuál bol príjemný, takže aspoň tie 3* si to zaslúži. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

2 romantické příběhy a oba mi sedly. Dlouho se mi nestalo, že bych postavám tak přál. Ten z minulosti mě nechával přece jen trochu chladnějším, ale Felicity Jones jsem si zamiloval po prvních scénách. K úplný spokojenosti mi tu chybí jen větší prostor právě pro tu současnost a možná ten jeden schod k nějaké zapamatovatelnější scéně. Ale dnes mi to prostě sedlo a rád jsem se nechal unášet celým příběhem. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Klasický“ romantický príbeh (nič prekvapivého pod svetlom) pre obidve časové línie (minulosť a súčasnosť). Ich spojenie je na priemernej úrovni a štýl „prepínania“ medzi časovými líniami je akceptovateľný. Z hereckej stránky tu spíš vedú Shailene Woodley a Felicity Jones, a z nich práve Felicity pracuje lepšie so svojim charakterom. U Shailene je občas cítiť akési brzdenie. Vyvrcholenie „príbehu z  minulosti“ je fajn, ale „trochu“ vypočítateľný. P.S.: Pekné romantické listy. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama