Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někdy vás život náhodně dostane do situace, kterou nečekáte, ale musíte se s ní vyrovnat jako chlap! Nataša a Dominik se neplánovaně stanou rodiči. Nataša, úspěšná designérka hraček pro děti, dokáže rodinu lépe finančně zabezpečit, a tak se dohodnou, že hlavní část péče o novorozence převezme jako otec na mateřské dovolené Dominik. Ten přistupuje k úkolu s poněkud naivní představou, že mu poskytne dostatek času napsat konečně knihu, kterou dlouho plánuje. Chyba lávky! Dominik musí vynaložit veškerou vynalézavost, aby během prvního roku vůbec zvládnul péči o malého Čeňka, z níž se chvílemi stává boj o přežití. Díky soužití s malým človíčkem však také objeví, kolik podob může mít láska… (Cinemart)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (269)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono je to taká povinná jazda, ktorá má síce v sebe úsmevné momenty, ale v zásade ponúka presne to, čo sľubuje. Určite poteší množstvo scén, ktoré potvrdzujú peripetie, akými si prechádza každý rodič, možno preto trošku zamrzí, že sa film v niektorých momentoch ani nesnaží prekvapiť. Postavy, ktoré sú sympatické a ktoré by to vedeli utiahnuť na to má. Hoci Mádl toho svojho Fotra hrá, ako keby toto celé bola one man show. Ostatných trošku zatieňuje a iných ( ako svojho kamaráta) robí takmer zbytočnými. 3* dávam preto, lebo to naozaj neurazí. A lebo mám stále slabosť pre Rambu. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Až na tu trapnou, asi minutovou pasáž, s koněm to bylo fakt docela slušný. Koukalo se na to dobře, bylo to vtipný (určitě v tom hraje fakt, že jsem relativně nedávno úspěšně prošel tímto zničujícím obdobím, a to hned 2x), takže to mám v živé paměti a ano, to se vážně děje. Ramba již tradičně skvělá a Mádlovi to sedlo. Dobrá oddychovka. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Po boomu s nedávným Prvokem, který přinesl náznak pro pomyslnou renesanci mezi českými komediemi, jsem u ukázek na toto dílo doufal, že pod hlavičkou Novy nevznikne další paskvil. Ona se už ale bohužel kvalitativně dost blíží konkurenční Primě a časy, kdy se jí podařilo podpořit dneska už klasiky jako Rafťáci nebo Probudím se včera, jsou tytam. S Jirkou Mádlem můžu už od malička vidět skoro cokoli, ale tahle stominutová infantilnost mě ani trochu neoslovila. A není to tím, že ještě nejsem rodič. Jsem ze tří dětí, co se narodily velmi blízko sobě a recenze naší mamky by zněla skoro totožně. [viděno v Letní kino Klatovy 18.8.2021] ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Projekt "moderního fotra" jsem zaznamenal před pár lety, ale nikdy jsem se nedostal ke čtení. Na druhou stranu mě nepřekvapuje, že ho chtěli zfilmovat. A podle mě to docela šlo. Jistě, nestane se z toho komedie, kterou budou české stanice vysílat do zblbnutí. Nicméně takhle na jedno podívání to funguje a dobře to zabaví. Hlavní dvojice spolu skvěle funguje a zbytek obsazení je vcelku dobře doplňuje. Proti takovýmhle českým filmům nelze nic namítat. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Když jsem kdysi pozorovala, jak Dominik Landsman cpal odkaz na svůj fotrovský blog do každé diskuse na internetu, neuvěřitelně se mi zprotivil a zařekla jsem se, že jeho dílko si nikdy nepřečtu. To jsem dodržela. A kdybych svému předsevzetí dostála i u filmu, bylo by jedině dobře. Čistá nuda, při níž se člověk modlí, kdy konečně už bude konec. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • „Na nabídku režírovat Deníček moderního fotra jsem reagoval podmínkou, že si chci scénář napsat sám podle sebe, abych do něj mohl otisknout právě své osobní pocity a prožitky z otcovství, a producent Ludvík Mareček mi v tomto dal až překvapivou svobodu,“ řekl režisér a scenárista filmu Jan Haluza. (SONY_)
  • Skutečná manželka a syn Dominika Landsmana se nejmenují Nataša a Čeněk, jejich skutečná jména dlouhodobě drží v tajnosti. Stejně tak jeho syn ve skutečnosti nemá dědečka v kouzelné zemi Sedmimoří, jak je uvedeno v knize „Lapuťák a kapitán Adorabl“. (vojtaruzek)
  • Malého Čeňka hrajou ve filmu tři batolata. (Duoscop)

Související novinky

Finále Plzeň až k jádru českého filmu

Finále Plzeň až k jádru českého filmu

10.09.2021

34. ročník filmového festivalu Finále Plzeň se letos opět uskuteční na podzim. České filmové žně začnou 24. a skončí 29. září. Do kin od léta míří řada nových snímků a Finále je nabídne pohromadě… (více)

Reklama

Reklama