Reklama

Reklama

Zac Efron nohama na Zemi

(seriál)
  • Česko Zac Efron: Nohama na Zemi (více)
Trailer
USA, (2020–2022), 10 h 30 min (Minutáž: 34–47 min)

Hrají:

Zac Efron (průvodce), Anna Kendrick

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Herec Zac Efron cestuje po světě a hledá zdravá a udržitelná řešení pro život na zemi. Zajímá ho, jak zkrotit přírodní síly a využít je k získání energie. Vypravte se spolu s ním na Island, do Londýna či na Sardinii... Zac Efron vyráží do světa, aby odhalil tajemství pevného zdraví, dlouhého života i ochrany přírody a jde na to (eko)logicky! Přitom zažívá pořádnou dávku vzrušení a extrémního dobrodružství. Vzrušující seriál Zac Efron: Nohama na Zemi je zčásti cestopis a částečně příběh o boji za ekologii. Je to zároveň pořad o poznávání vlastního nitra a kulturního dědictví s hollywoodskou hvězdou v hlavní roli. Zac Efron zjišťuje, jak se žije, pije, hraje, modlí a miluje v různých koutech světa, a v některých extrémních případech dokonce i to, jak se bojuje o přežití. Díky napínavému a objevnému osmidílnému seriálu Nohama na Zemi se podíváme na Kostariku, kde se dá naprosto luxusním způsobem žít mimo systém, na Island 100% poháněný obnovitelnými energiemi nebo třeba do peruánské Limy, kde se Zac dozví, co je to bio pirátství. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Marze k tomuto seriálu (4)

Island (2020) (S01E01) 

Cestování influencera pro teenagery sedícími u kompů šutrovitou pouští až na obzor. Uvědomněle si upeče chleba s lososem z místního jezera. Tak nás čekají  světlé zítřky a počet obyvatel na planetě a může nadále udržitelně růst geometrickou řadou a tím i život na dluh. ()

Sardinie (2020) (S01E04) 

Souhlasím s Efronem, že na tak hustém a nepřátelském  místě jako je Hollywood se člověk stovky nedožije. Sardinii jsme jednou v září obkroužili na kole. Po přestání kouřit se opravdu za deset let plíce vyčistí. Ale pochybuji, že to platí i u zdravé stravy, že se tedy po deseti leech tělo obnoví, jak zde bylo řečeno. ()

Lima (2020) (S01E05) 

Jablko denně, doktora vyžene. Nejlépe sníst pět kilo denně. Oceňuji, že Efron, byť jako představitel vládnoucího establishmentu nadnárodních společností , se alespoň jednou větou zmínil o kácení peruánských pralesů. ()

Portoriko (2020) (S01E06) 

Dokumentární seriál na televizi Prima Zoom. Z optiky sledování mých vystudovaných oborů sociální a kulturní ekologie a sociální práce je to zábavné sledovat. Efron prohlašuje "změna klimatu existuje" čím se "odvážně" po mnoha letech přidává na stranu, na kterou již přeběhli skoro všichni. Změna klimatu již způsobila škody větší než obě světové války dohromady. Zde v Portoriku tajfun zničil mořské korály čímž zmizeli i ryby a obyvatelé jsou z 80% závislí na dovozu potravin. A Zefron pronáší frázovité perly typu "Nejlepší způsob , jak nemyslet jenom na sebe je pomáhat druhým". Všechno je u něho amazing. Každou minutu je vyslovena mantra "udržitelnost", která už léta slouží jako zástěrka k plundrování planety, kácení pralesů a žití na dluh za peníze budoucích generací.  Fanoušci Zaca Efrona, ať si přidají své dvě hvězdy. ()

Reklama

Reklama