Reklama

Reklama

Vem si mě

  • USA Marry Me (více)
Trailer 1

Slavná zpěvačka Kat Valdez (Jennifer Lopez) se chystá na svatbu s kolegou Bastianem (Maluma). Obřad má proběhnout ve velkém stylu, před zraky tisíců diváků v koncertní hale a dalších miliónů online a u televize. Krátce předtím, než ji rampa vyveze na pódium „k oltáři“, ale Kat zjistí, že ji milovaný Bastian tak trochu zahnul. Ponížená zpěvačka v tu chvíli udělá naprosto nečekaný a šokující krok. Rozhodne se provdat za chlapíka, který v davu pod pódiem svírá ceduli s nápisem „Vem si mě“. Tím šťastným je rozvedený učitel matematiky Charlie (Owen Wilson), který si zpěvačku rozhodně vzít nechce. Na koncert dorazil jako doprovod své dcery a kolegyně, která Kat Valdez zbožňuje, a jen jí na chvíli podržel ceduli se zmíněným textem. Než se vzpamatuje, už ho pořadatelé vlečou na pódium, kde dezorientovaný a naprosto šokovaný řekne „ano“. Slib by se dal samozřejmě zrušit, jakmile emoce opadnou, jenže ti dva se k tomu postaví čelem a řeknou si, že to přece jen zkusí. Jakou naději může mít manželství, které vzniklo za tak neuvěřitelných okolností, navíc mezi dvěma naprosto odlišnými „vesmíry“? (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (129)

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné a i když zrovna nemusím Jennifer Lopez jako herečku, mě tady neštvala jako jinde + Owen Wilson to táhne neskutečně. Celé je to těžce předvídatelné ale proč si neodfrknout od toho hnusného reálného světa kde takové věci nefungují. Celkem to uteče a není vyloženě mnoho míst které by nějak odrazovaly od sledování. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Pohodový, ale až bolestně průměrný film, a to a ve všech ohledech. Oživují jej jen písničky DžejLou, která tady ve svých dvaapadesáti letech hraje mlaďošku, která si má vzít věkově svého syna, jenom to tak nemá vypadat. A jelikož je fest zachovalá, tak to tak ani nevypadá. Skoro. Příběh je telenovelovsky naivní, je to zkrátka naprosto nenáročný film, u kterého není radno moc přemýšlet. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dosud jsem viděl Jennifer Lopez jen v samých příšernostech. Hádám však, že vše je jednou poprvé a s tím jak se tento film vydařil, ji nelze upřít zásluhy. Až teď zpětně uznávám, že se všechny ty propadáky nestaly jen a jen její vinou. Proč jsem byl tak nadšený? Zprvu to sice vypadá na další tuctový romantický příběh, jenž prošel přes náhodný generátor dějových spletenců. Příliš jsem se tedy nebavil a již během scény na úvodním koncertu jsem si pohrával s telefonem a říkal si, že to asi brzy vypnu. Nestalo se však a já pochopil, že je to i celkem promyšlené a poutavé. Nejedná se o ten typ komedie, kdy se člověk hodně nasměje, ale zato místy solidně zahřeje u srdce. To dovedu ocenit vždy. Za největší slabinu tedy zcela subjektivně považuji hudbu a zdlouhavé koncertní vložky. Fanoušci hudby Jennifer budou pravděpodobně spokojenější. Nicméně já tyto části spíše přetrpěl. 71% ()

olympionik 

všechny recenze uživatele

Išiel som s mojou čajkou do kina, mala super kozy a zadok ako vždy. Keďže sme chceli byť v kine sami, vybrali sme film, ktorý práve išiel. Mám problémy s prostatou a som momentálne doma na priepustke zo psychiatrie, takže tento komentár aj tak vyzerá. Ale vráťme sa k filmu. Film celkom OK, na dve hviezdičky. Očakávam druhý diel a aj knihu. Prajem pekný večer. S pozdravom, Samo ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Nejsem úplně odborník na rom-com. Můj kamarád slovan1 je nechtěný král v tomhle, protože se na to musí dívat se svou ženou, ikdyž on sám by si dal raději jiný žánr a v jeho profilu se najde široký výběr tohoto typu. Od úvodních minut film dostává úplně jiný rozměr, když tam tančí polonahá J. Lo obklopená jeptiškami a zpívajíc dokola church church church... Trochu mi to i připomnělo dokument o Katy Perry, která nemá na nic čas, krom svých koncertů. Pointa je v náhodných setkáních, ty samy o sobě mají své kouzlo i v reálném životě. Nejděsivější je, že kdybych měl něco vyzdvihnout, tak výkon Lopez. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Ve třídě na otázku: „Jaké je naše číslo?“ třída odříká pí jako „3,14159265839“. Pí na 11 číslic je ve skutečnosti „3,14159265359“. (BMW12)
  • Katiny (Jennifer Lopez) svatební šaty navrhl módní návrhář Zuhair Murad a osobně si je vybrala Jennifer Lopez poté, co si jich všimla na přehlídkovém mole. Šaty vážily asi 95 kilogramů a chodit v nich byla taková dřina, že si Jennifer z jejich nošení během dlouhého natáčení přivodila zranění kyčle. (BMW12)
  • Film měl mít premiéru v únoru 2021, ale byl odložen kvůli pandemii covid-19. (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno