Reklama

Reklama

Vem si mě

  • USA Marry Me (více)
Trailer 1

Slavná zpěvačka Kat Valdez (Jennifer Lopez) se chystá na svatbu s kolegou Bastianem (Maluma). Obřad má proběhnout ve velkém stylu, před zraky tisíců diváků v koncertní hale a dalších miliónů online a u televize. Krátce předtím, než ji rampa vyveze na pódium „k oltáři“, ale Kat zjistí, že ji milovaný Bastian tak trochu zahnul. Ponížená zpěvačka v tu chvíli udělá naprosto nečekaný a šokující krok. Rozhodne se provdat za chlapíka, který v davu pod pódiem svírá ceduli s nápisem „Vem si mě“. Tím šťastným je rozvedený učitel matematiky Charlie (Owen Wilson), který si zpěvačku rozhodně vzít nechce. Na koncert dorazil jako doprovod své dcery a kolegyně, která Kat Valdez zbožňuje, a jen jí na chvíli podržel ceduli se zmíněným textem. Než se vzpamatuje, už ho pořadatelé vlečou na pódium, kde dezorientovaný a naprosto šokovaný řekne „ano“. Slib by se dal samozřejmě zrušit, jakmile emoce opadnou, jenže ti dva se k tomu postaví čelem a řeknou si, že to přece jen zkusí. Jakou naději může mít manželství, které vzniklo za tak neuvěřitelných okolností, navíc mezi dvěma naprosto odlišnými „vesmíry“? (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (129)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Spojení romatická komedie s Jennifer Lopez a Owenem Wilsonem je v roce 2022 hodně vražedná až odpuzující kombinace, ale "Vem si mě" až překvapivě dobře funguje. Je nutné se oprostit od absurdní zápletky a nereálnému chování postav, důležité je že film neuráží, postavy jsou sympatické a po všech směrech je to neškodné. Dvě hodiny jsou možná moc a chyběl mi klasický humor Owena Wilsona, který by vše mohl posunout výš, ale vzhledem k tomu co jsem čekal, jsem mile překvapen. Kdyby takhle fungovali české komedie, nezlobil bych se. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Nejsem úplně odborník na rom-com. Můj kamarád slovan1 je nechtěný král v tomhle, protože se na to musí dívat se svou ženou, ikdyž on sám by si dal raději jiný žánr a v jeho profilu se najde široký výběr tohoto typu. Od úvodních minut film dostává úplně jiný rozměr, když tam tančí polonahá J. Lo obklopená jeptiškami a zpívajíc dokola church church church... Trochu mi to i připomnělo dokument o Katy Perry, která nemá na nic čas, krom svých koncertů. Pointa je v náhodných setkáních, ty samy o sobě mají své kouzlo i v reálném životě. Nejděsivější je, že kdybych měl něco vyzdvihnout, tak výkon Lopez. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Zápletka filmu je veľmi hlúpa a je iróniou, že tento film trpí neduhmi, z ktorých si robí srandu. Krikľavé umiestňovanie produktov, trápne zdieľanie života, propagačné hudobné videá a neúprosné sociálne komentáre odvádzajú z tohto filmu tempo, vďaka čomu pôsobí veľmi klinicky ako vykonštruovaný. Z postav som citil ako, keby boli z továrne na vzory: bezpečné, sterilné a nudné. Vôbec mi na nich nezáležalo. 2/10 ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Komediální drámo s celkem originálním ústředním nápadem, kdy se známá zpěvačka na vystoupení rozhodne požádat o ruku cizince z davu poté, co zjistí, že ji snoubenec podvedl. Dvojka J-Lo a Owen Wilson se dá, i když bych si ji popravdě dokázal představit i uvěřitelnější, mix dramatu a komediální linie zde sedl skvěle a i když se Marry Me jak už to tak bývá nevymanilo ze zajeté stereotypní šablony podobných filmů, dalo se bez újmy a vcelku dobře dosledovat. Asi bych ocenil vyhrocenější střetnutí reality profesora matematiky a popové zpěvačky a více obsahu okolo toho než “jen” budování vzájemného vztahu mezi hlavní dvojkou a vatou ve formě aktivit kolem Wilsonovy dcery, ale i tak si nestěžuji. To, co jsem očekával, a to komediálně-dramatickou lovestory, jsem taky dostal… ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Z tematickej a obsahovej stránky nič nového pod svetlom, moderná (a veľmi predpovedateľná) „reverse“ romanťárna v „in the limelight“. JLo je ešte stále v skvelej fyzickej forme. Z hereckej stránky tu, veľmi zjednodušene povedané, hrá sám seba. Pre Owena Wilsona takéto role jednoducho sedia. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Během závěrečných titulků můžeme vidět několik scén. (griph)

Reklama

Reklama