Reklama

Reklama

Slavná zpěvačka Kat Valdez (Jennifer Lopez) se chystá na svatbu s kolegou Bastianem (Maluma). Obřad má proběhnout ve velkém stylu, před zraky tisíců diváků v koncertní hale a dalších miliónů online a u televize. Krátce předtím, než ji rampa vyveze na pódium „k oltáři“, ale Kat zjistí, že ji milovaný Bastian tak trochu zahnul. Ponížená zpěvačka v tu chvíli udělá naprosto nečekaný a šokující krok. Rozhodne se provdat za chlapíka, který v davu pod pódiem svírá ceduli s nápisem „Vem si mě“. Tím šťastným je rozvedený učitel matematiky Charlie (Owen Wilson), který si zpěvačku rozhodně vzít nechce. Na koncert dorazil jako doprovod své dcery a kolegyně, která Kat Valdez zbožňuje, a jen jí na chvíli podržel ceduli se zmíněným textem. Než se vzpamatuje, už ho pořadatelé vlečou na pódium, kde dezorientovaný a naprosto šokovaný řekne „ano“. Slib by se dal samozřejmě zrušit, jakmile emoce opadnou, jenže ti dva se k tomu postaví čelem a řeknou si, že to přece jen zkusí. Jakou naději může mít manželství, které vzniklo za tak neuvěřitelných okolností, navíc mezi dvěma naprosto odlišnými „vesmíry“? (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (129)

Marius_ss 

všechny recenze uživatele

Aby bolo jasné hneď na začiatok...romantickým filmom sa vyhýbam ako čert krížu, a nie som ani fanúšik pop-music (starý dobrý rock a metal)... a už tobôž nie Jennifer Lopez a podobných "celebrít". Ale napriek tomu musím uznať, že tento film nebol strata času. Nebolo to debilné, ani precukrované ako to u podobných filmoch býva zvykom a hlavné dve postavy boli sympatické (naopak Sarah Silverman bola otrasná ako vždy). Jediné čo mi vyložene vadilo bolo, že tento film je ďalším velebením "kultu osobnosti" v tomto prípade "JLO". Schválne som si pozrel mená producentov a nebol som vôbec prekvapený keď som medzi nimi našiel aj samotnú speváčku. Suma sumarum, kto má rád romantické filmy a pop-ové speváčky ... ten by si tento film nemal nechať ujsť. Inak filmfanouch dobre poznamenal, že hlavného herca si mohol strihnúť Ben Affleck. Vzhľadom na súčasnú situáciu IRL by to bolo viac než žiadúce :) ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Přesně takhle to dopadá, když si ve filmu pro náctileté romantické adolescenty hrají dva jedinci, co by v normálním světě už mohli být s trochou štěstí prarodiče, na mladé a neklidné třicátníky. U některých herců to nevadí, ale zrovna Jennifer a Owen jsou v tom jak pěst na oko. Tedy, ne že by mizerně zpívající plastik baby Jennifer nevypadala sakra dobře, byť poněkud uměle a Owen sice už dávno ztratil svou mladickou jiskru, ale sympaťák je to pořád, nicméně dohromady jim to fakt nesedlo, chemie mezi nimi nulová, scénář jedno velké klišé, dialogy stupidní, romantika sladkobolná a bez nějaké té poetiky a. Emočně plytké, humor skoro žádný. Spííše televizní tuctovka na děštivé sobotní odpoledne, než film pro velké plátno.  Shlédnuto a zapomenuto. 30%. ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Nejsem úplně odborník na rom-com. Můj kamarád slovan1 je nechtěný král v tomhle, protože se na to musí dívat se svou ženou, ikdyž on sám by si dal raději jiný žánr a v jeho profilu se najde široký výběr tohoto typu. Od úvodních minut film dostává úplně jiný rozměr, když tam tančí polonahá J. Lo obklopená jeptiškami a zpívajíc dokola church church church... Trochu mi to i připomnělo dokument o Katy Perry, která nemá na nic čas, krom svých koncertů. Pointa je v náhodných setkáních, ty samy o sobě mají své kouzlo i v reálném životě. Nejděsivější je, že kdybych měl něco vyzdvihnout, tak výkon Lopez. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Neočekávala jsem od toho nic velkého, jasný, je to převídatelný, tenhle typ romanťáren vidíme skoro každý měsíc, je to jako přes kopírák, ale navzdory tomu je to koukatelný. Já jsem si u toho krásně odpočinula, užívala jsem si to, film krásně utíkal. Ani jsem neměla potřebu sledovat kolik je hodin nebo kolik zbývá do konce, takže mě to opravdu bavilo. Možná bych jen trochu ubrala na těch písničkách a při svatební scéně na pódiu vypadala JLo jako napuchlá ryba, ale to přisuzuji špatně volenýmu závoji, jinak super romantická komedie, která pobaví. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná komediální romantika v pohodě obhájí za vlasy přitaženou zápletku, kdy si ve chvilkovém impulzu popová megastar veme (sic!) obyčejného učitele matematiky. A jelikož jsou oba strašně fajn, tak proč to vlastně nezkusit – trochu se blíž poznat, než si každý nevyhnutelně (no, jako byste nevěděli ;)) půjde zase svou cestou? Je to milé, vtipné, důstojné, Owen Wilson nezvyklou situaci chytře uzemňuje a uvolněná Jennifer Lopez vypadá naprosto skvěle (i když ne na pětatřicet). ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Katiny (Jennifer Lopez) svatební šaty navrhl módní návrhář Zuhair Murad a osobně si je vybrala Jennifer Lopez poté, co si jich všimla na přehlídkovém mole. Šaty vážily asi 95 kilogramů a chodit v nich byla taková dřina, že si Jennifer z jejich nošení během dlouhého natáčení přivodila zranění kyčle. (BMW12)
  • Když Kat (Jennifer Lopez) s Charliem (Owen Wilson) probírají svá předchozí manželství, řekne mu, že byla vdaná třikrát a jejich manželství by bylo čtvrté. Když mu později vypráví, jak se dala dohromady s Bastianem (Maluma), říká, že to bylo poté, co se rozešla se svým druhým manželem. (BMW12)
  • Ve třídě na otázku: „Jaké je naše číslo?“ třída odříká pí jako „3,14159265839“. Pí na 11 číslic je ve skutečnosti „3,14159265359“. (BMW12)

Reklama

Reklama