Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoologické zahradě se náhodou potkají dva rozdílní chlapci. Ivoš je malý zbojník, který se sám potuluje po výbězích, když do něj vrazí nevidomý chlapec a polije ho limonádou. Z prvotních nesympatií vzklíčí přátelství. Oba mají rádi zvířata a Ivoš se rozhodne zapojit Sleponě, jak mu říká, do obyčejného dětského světa. Propašuje ho ke zvířatům a umožní mu dotknout se želvy, slonů či velblouda - zvířat, které znal Slepoň do té doby jen podle zvuků. Mezi chlapci vznikne křehké přátelství, založené na porozumění a toleranci. (Magic Box)

(více)

Recenze (65)

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z nejstupidnějších filmů, co jsem kdy viděl. Chápu, že je to komedie mířená hlavně na děti, ale i tak to je podle mě mimořádně debilní film. Děj nedává žádný smysl a některé jeho části jsou strašně neúmyslně homoerotické, kdyby to byl film o klukovi a holce, taky by fungoval mnohem líp. Herecké výkony byly slabé a hudba byla vyloženě otřesná. Prezentace ale docela ušla. 1/10 ()

milos.bradik 

všechny recenze uživatele

Tak toto byl děs. O hereckých výkonech se nedá ani mluvit a děj byl tak prostinký, že by děti z MŠ napsali složitější. Vzniklo to asi jen jako reklama ZOO Lešná, jinak si to neumím vysvětlit. Ovšem ten debilní nápad z hlazením zvířat, například medvídků a dokonce jejich nadhánění, to by asi nikomu rozumnému ze ZOO nemohlo napadnout ani jako reklama. Ti kluci se chovají naprosto hloupě. V této době bylo natočeno mnoho kvalitních dětských filmů a hrálo v nich hodně výborných dětských herců, ale tento film postrádá naprosto všechno. ()

Reklama

Stallone 

všechny recenze uživatele

Krásný film o pravém, nefalšovaném kamarádství dvou lidí. Pokaždý, když film sleduji, vybaví se mi vzpomínky na mé dětství. Líbila se mi více ta první část. Příjemný relax na dobu, kdy všechno bylo jednoduché a nám ležela budoucnost u nohou. Film dokazuje, že síla lásky je nepřekonatelná,a že i když to má člověk těžké, může se ze života radovat. Uvědomuji si, že čím jsme starší, tím více se jim vzdalujeme. Toto období dospívání bylo krásné a už to nikdy tak hezké nebude. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Film pro děti. Hned na začátku projede s fůrou krmiva můj dobrý známy, se kterým jsem pak nějako dobu dělal. Ale to jen tak na okraj. Snímeček je ucházejíci a já mu fandím, protože většina záběrů je z mého bývalé=ho pracoviště a pak ze Zlína. Ovšem to nemohu brát v potaz při hodnocení. Dávám tomu čistý průměr. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Zajímavá dětská porevoluční kriminálka. Vždy mě rozzlobí, že už je konec, vůbec by nevadila delší stopáž. I přes mírnou naivitu příběhu vypadá věrohodně a za zmínku stojí i pohledy na Zlín, hudba Jaroslava Uhlíře a také (údajně) jediná filmová role Rostislava Marka - jedné z významných postav současného Městského divadla. Představuje, jak jinak, toho nejdrsnějšího ze zlodějů. Doplněno: Přidána ještě čtvrtá hvězdička, za zdokumentování stavu lešenské ZOO v polovině 90. let. Kluci by to tam dneska nepoznali... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Filmovanie prebiehalo v zoologickej záhrade v Lešnej. (dyfur)
  • Film sa stal v roku 1994 najpredávanejším titulom českej produkcie do zahraničia. (dyfur)
  • Ve scéně, kdy jede paní do 4. patra výtahem, se objeví na dveřích výtahu při výstupu jednička. (M.B)

Reklama

Reklama