Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psychologický příběh začíná téměř nevinně schůzkou dvou mladých lidí ve sklepních prostorách předměstského domu. Koketní a nudící se dívka, nevybírající si příliš mezi svými milenci, vyvolá svou nečekanou odmítavostí u svého protějšku nevypočitatelnou reakci. Nejenže chlapec dívku znásilní, ale v obavě před prozrazením ji zabije. Toto vše vidí malý kluk, který bloumá prázdninově opuštěným domem a stane se tak pro vraha nepohodlným a nebezpečným svědkem. Psychologickým a později i fyzickým "soubojem" těchto dvou nerovných protivníků, kteří vlastně ani protivníky nejsou, vrcholí příběh o vině a trestu a současně o zvláštním přátelství a věrnosti. V hlavních rolích uvidíte Lukáše Vacka, Jana Dolanského a Igora Bareše. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (52)

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak na tv snímek je to hodně povedené a působí to hodně realisticky. Staví nás do pozice kam se postavit? Ono co mohla dívka ,když jde s klukem do sklepa asi čekat ,že se tam bude dít? A ještě když ho svádí a pak se diví ,že kluk se na ní vrhne a chce sex. Že pak dojde ke znásilnění ,když dělá drahoty je docela logické. Tady nastává osudová chyba dívky ,která hned poté oznamuje ,že ho udá a pod. Měla držet hubu a jít domů a pak ho teprve udat a né mu to hned předhazovat to ho jenom vystrašilo a snažil se jí umlčet až jí zabil. Jak málo stačí a dojde k vraždě. Co pak? Spoiler-Jít se udat a nebo schovat tělo a utéct. Jenže je tu malý svědek,který ho považuje za kamaráda. Ten ho ukecá at mlčí,ale posléze se pro něj stává hrozbou a chce ho rovněž zabít. Nakonec díky sestře malého svědka ,které dojde ,že on o tom ví a v poslední minutě ho dokáží zachránit. Hodně dobře zahrané. Tv nadprůměr. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Výborný malý Lukáš Vacek, skvělý Dolanský, obtloustlá Alena Mihulová a sexy Adéla Decastelo. To mě ve filmu zaujalo. Zajímavou miniroli převedl i Igor Bareš, bohužel policisti moc neohromili. Každopádně se jedná o povedenou televizní letní kriminálku v zajímavém prostředí Braníka. Proč zdůrazňuji to letní, neboli, že se film odehrává v létě? Při jeho trošku natahované stopáži (film mohl být i kratší) z něj přes jeho vážné téma čišela pohoda okurkové sezóny - pivo na zahrádce, krátké sukně, voda, kemp, letní lásky...na dlouhé zimní večery doma ideální zábava. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 7/10/// +výborné obsazení, dobře zahrané, vztah Dolanského a Vacka zaujme, je to uvěřitelné, má to dobré napětí -mohlo být i o něco delší/// Výborný krimi film křížený s psychologickým dramatem jak z pohledu vyšetřovatelů, tak i z pohledu samotného vraha. Sledujeme jeho strach, jednání i snahu aby ho nedopadli. Já vím moc dobře proč mám rád Dolanského. Nikdy nezklame, vždy hraje přesvědčivě. Tento film se mi svým námětem a následným zpracováním moc líbil./// Celkem 79%/// ()

Vlkopec 

všechny recenze uživatele

Není to bomba, ale má to atmosféru a je to uvěřitelné, s životnými dialogy, což je u české televizní tvorby docela vzácnost. A herci, včetně malého Lukáše Vacka, hrají výborně. Jen u Dolanského to (jako obvykle) místy drhne. Nebo na jeho trochu explicitní herectví prostě nemám buňky. Cekově příjemné překvapení. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Celkem uvěřitelná-lehce předvídatelná, jinak celkem řemeslně zvládnutá detektivka po česku se silným začátkem, od kterého se rázem odvíjí celý film, průměrným středem, avšak z trochu slabším psychologickým koncem. Výhrad bych moc neměl, snad jen k roli mladého detektiva, který mi zde moc neseděl, podle mě byl nevýrazný jak svými činy tak i svým chováním i třeba vyšetřováním..Dolanský a Bareš velmi dobří, ale špatný nebyl ani mladý recividista s modrými vlasy Matěj Hádek především na Policejí stanici. Malý klučina odehrál, co mohl (ale pochybuji, že ve skutečnosti by udržel tak lehce pusu na zámku a nedal na sobě nic znát). ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Praze, konkrétně v Braníku. Dům, kde se stala vražda, se nachází na adrese Branická 75. Most, který figuruje v celé řádě záběrů, je most v Praze Braníku, tzv. Branický most. (ArthasKarfa)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno