Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (244)

Alice02 

všechny recenze uživatele

I když obyčejně nemusim takovéhle lehkomyslné filmy, tenhle jsem si zamilovala. A Harry s Lloydem si hned získali moje sympatie. Když jsem se koukala poprvé tak u některých scének jsem to nevydržela a musela jsem se smát fakt hodně nahlas! Některé mi naopak přišly trochu trapné, ale těch bylo minimum. Byla bych víc spokojená, kdyby pointa fimu byla propracovanější a rozuzlení ne tak typicky "americké". Prosím, příště víc té dokonalé dvojky HARRYHO a LLOYDA a míň těch blbostí kolem!! :D ()

Hakha odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno z nejhorších pokusů, natočit film podle úspěšné jedničky, který jsem kdy viděl. Farrellyovy mě pobavili hromadou gagů se zajímavým příběhem a výbornými herci, zde není nic. Katastrofální herci, kteří nejsou zábavní ani v jednom okamžiku a režie Millera je strašná. Zbytečně, hloupě a mizerně zfilmovaný film, který si zaslouží pouze odpad! a pořádnou facku... ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Deväť rokov po uvedení šialenej komédie "Blbý a blbší", v ktorej nápadito uleteným spôsobom zahrali hlavné postavy Jeff Daniels a Jim Carrey, vzniklo toto teenagerské pokračovanie. Príbeh dvoch mierne retardovaných priateľov Lloyda Christmasa a Harryho Dunne sa vracia do ich stredoškolských rokov. Ústredné duo tu stvárnili mladistvé karikatúry pôvodných hercov. Celý tento film je vlastne len smiešna karikatúra úspešného snímku z roku 1994. Blbý "Blbý a ešte blbší" je blbosť pre blbých blbcov. * ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Naprostá zoufalost. Za celý film jsem se jen jednou pousmál a to je na pokračování Blbý a blbější hodně málo. Herci ve vedlejších úlohách působí až amaterským dojmem.Jake a Lloyde sice vypadají tak trochu jako z prvního dílu, ale to je asi tak vše. Děj je ještě víc o ničem než ve většině podobných komedií a nuda vás užírá od hlavy až k patě po celých 85(naštěstí tak málo) minut. ()

Fifipek odpad!

všechny recenze uživatele

Na tuto komedii jsem se dlouho tesil, protoze jednicka me v podani Jima Carreyho prisla temer genialni. Me rozcarovani pri sledovani druheho dilu bylo neskutecne, minuty ubihaly a stale cekal, kdy se konecne zasmeju. Ano herci delaly grimasy, ale slova ktera jim vnutil scenar do ust ne ne nejaky vtip vyloudit. Nastesti 85 minut dlouha stopaz je presne akorat, nez se vam definitivne zacne chtit spat. Jednoznacne odpad!, neco tak nevtipneho a trapneho natocit bych se opravdu stydel, nechapu jestli se tomuhle nekdo zasmeje, mozna totalne zhulenej, ale to bych se smal i reklame. Doporucuji vyhnout se obloukem!!! ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Děj filmu se odehrává v roce 1986. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama