Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

rudeboy odpad!

všechny recenze uživatele

Kolosálna sračka, pri ktorej som sa "až" 1 krát zasmial (na scéne zo záchodom). Inak neuveriteľne sprostá recyklácia niektorých motívov z Blbý a blbší, okorenená novými a trápnymi gagmi, na ktoré sa pozerať je utrpenie. Ja osobne som zostal do konca, len aby som to tu mohol s čistým svedomím ohodnotiť :-). ()

Rawar 

všechny recenze uživatele

" přijď v sedm " " Hodin ??? " ... " říkala něco o něčem " ... " holky jsou pro buzíky " ... " co zíráš ty vopice vošklivá " ... " celý to tu posral, pane bože, celý můj dům je posraný, je to tadý samý hovno " ... " táhni ksychte prdelní " ... "máte pravdu kapitáne, je to krysa " ... " umím otočit všemi kohoutky ve tvém domě, dokonce i u hadice " " ale z hadice vodu nepijeme, že ne ? " " NE !!! " Tohle je prostě totální úlet a měl jsem to rád jako týnejdžr a mám to rád pořád :-D Jaké štěstí, že nedávno dávali slabší, původní jedničku :-) Alespoň jsem si vzpomněl na tuhle milou, nostalgickou hříčku :-) ()

Reklama

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Na odpad to nie je, ako to tu všetci hodnotíte. Mne sa to vcelku páčilo a to aj cez veľmi tupý a miestami trápnejší humor. Najlepšia scéna je určite, keď sa Harrymu roztopila čokoláda vo vačku a on od toho zašpinil celú kúpeľňu. To som sa od smiechu váľal po zemi. Inak ale film nič extra a herecké výkony tiež tak. ()

pistik odpad!

všechny recenze uživatele

Len veľmi málo filmov je takých zlých, že vám je z nich naozaj zle. Tento je ich kráľom. Ani si nepamätám, kedy som bol naposledy taký urazený. Skvelej komédie, akou Blbý a blbší nepochybne je, urobiť takýto prequel je hanbou. Film má nielenže bezduchý scenár založený výhradne na fekáliach a podpiremerné herecké výkony, ale, čo je najhoršie, robí zlú službu aj svojmu predchodcu. Po tomto filme totižto vyzerá, že Harry a Lloyd sú mentálne retardovaný, čo v pôvodnom filme rozhodne neboli. Postavy sa chovajú chaoticky a iracionálne a navyše, akoby utiekli z Mental Hospital. Za tento film by mal režisér a scenárista vysieť a filmoví producenti by sa mali ospravedlniť celému svetu, chodiť od domu k domu a každému v susedstve povedať, že sú perverzný úchyláci. ()

Attta odpad!

všechny recenze uživatele

Vyloženě trapná zálažitost. Asi něco jako kdyby nějaký střelený a primitivnější puberťák napsal na papír svoje představy a pak je zfilmoval. Hodně uživatelů zde píše, že to bylo nechutné, ale s tím tak plně nesouhlasím. A i kdyby tento film nechutný byl, nemyslím si, že to je ten důvod proč bych snižoval hodnocení na opad. Film je prostě jednoduše trapný. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)

Reklama

Reklama