Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Náhodou, pokračování jedničky si myslím je zdařilejší. Musím hlavně pochválit výborné herecké výkony hlavních postav. Opravdu jsem docela věřila, že to hraje mladý Jim a mladý Jeff. Bylo tam i poměrně dost vtipných momentů a to jsem opravdu čekala nesmírnou blbost. Troufla bych si tvrdit, že je to o něco málo lepší než původní Blbý a blbější a to je přitom klasika a Jeffa Danielse mám velmi ráda. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je totálně dementní, vymaštěnej, ubohej film, jenže já se stejně ukrutně bavil. Harry s Lloydem dokážou vykouzlit neskutečný situace a hlavně některý jsou nezapomenutelný, ale zase na druhou stranu, ostatní výplň filmu je už na hodně nízký úrovni a když zrovna Harry s Lloydem nic nevyváděj tak je to docela nudící. Taky je v některých scénách dost cítit krádež dobrých fórků z Blbý a blbější a možná je hlavní dvojice až trokšu moc retardovaná, ale co, bavil jsem se skvěle, tak proč nedat 4* ()

Reklama

Ssoumess 

všechny recenze uživatele

No díval jsem se na to jen proto že to má tady tak nízký hodnocení a chtěl jsem vidět jak moc je to blbý... a moc. Trapné, bez jakékoli zápletky, nápadu. Doma jsem to vydržel, protože jsem si dal pívo a natáhl jsem se na gauč, ale z kina bych asi utekl a brečel nad ztracenými penězi. Dávám 1bod za hezký baby a 1bod za dvě jediné vydařené scény - otec Jessiky vs. Harryho hovna. 2/10 ()

Alice02 

všechny recenze uživatele

I když obyčejně nemusim takovéhle lehkomyslné filmy, tenhle jsem si zamilovala. A Harry s Lloydem si hned získali moje sympatie. Když jsem se koukala poprvé tak u některých scének jsem to nevydržela a musela jsem se smát fakt hodně nahlas! Některé mi naopak přišly trochu trapné, ale těch bylo minimum. Byla bych víc spokojená, kdyby pointa fimu byla propracovanější a rozuzlení ne tak typicky "americké". Prosím, příště víc té dokonalé dvojky HARRYHO a LLOYDA a míň těch blbostí kolem!! :D ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Pitomá jednička je v porovnání s týmhle prequelem film nezměrných kvalit. Není to úplně odpad, hodně scén se celkem povedlo a Eric Christian Olsen je mladý Jim jak vyšitý, ale šem musí být jasné, že to kvalit celkem fajn jedničky nebude dosahovat. S přehledem nejlepší scény jsou s otcem Jessicy, ať už u nich v koupelně nebo při závěrečném pomrknutí, u obou jsem se upřímně zasmál, jenže zbytek stojí fakt za starou belu. Harry a Lloyd se potkají na začátku sedmé minuty tak, že do sebe vrazí. Tím by příběh mohl být vyřešený a film tak měl skončit, já bych dal 2* za ucházející úvod a neviděl zbytek...PS - Mladej Shia vypadá skoro stejně jako současnej Shia :)) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)
  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Děj filmu se odehrává v roce 1986. (ČSFD)

Reklama

Reklama