Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel se s rodinou nastěhuje do domu, který chce postupně opravit. Náhlá tragédie a volání o pomoc z onoho světa ho ale přinutí vyhledat odborníka na paranormální jevy. (Netflix)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (178)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Španieli zas ukázali svetu, že točiť ducharske horory im vždy išlo a nezabudli ich točiť k diváckej spokojnosti. Je tu veľa zvratov. Technicky je na skvelej urovni a aj kamerovo. Je tu i niekoľko skvelo nepríjemných lakačiek a niektoré boli fakt desivé, mat televízor na silnejšie, by sa ľakla hádam i suseda. Musím povedať, že ma veľmi prekvapil ten koniec a o žiadny happy end nejde. Práve takýchto filmov nieje veľa, že ani jedna z hlavných postav sa..... Všetko tu zapadalo do jedného celku. Herci boli ukažkový a starenka zas desivá. Zatial jednoznačne najlepšia ducharina tohto roku. Silné 4*. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek s ženskou a synem koupí starý barák, který chtějí renovovat a pak prodat. Jejich syn tam mezitím něco slyší a něco se tam stane pak tomu uvěří i ten chlap s ženskou a povolají odborníka na fenomén elektrického hlasu. Totálně průměrný horor, který ročně vyjdou desítky jediné co je zde jiný je důvod proč zde straší a závěrečná pointa jinak tam není co chválit. Bývaly časy kdy Španělé uměly točit kvalitní horory bohužel ty časy se už asi nevrátí. Jo a jinak místní troll , který je celému csfd jen pro smích (podobně jako Psychor) si to může psát co chce o kvalitních hororech. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Vzácna zhoda v hodnotení obľúbených užívateľov ku ktorej sa pridávam aj ja a v podstate aj ja vo svojom komentári spomeniem to čo oni - prekvapivo dobrý horor španielskej produkcie s veľmi dobrým záverom, ktorý si dokázal počas celej dĺžky udržať nadpriemernú úroveň, vyhol sa hluchým miestam a asi jedinou slabinou bol čas na hodinách v osudnú noc - 3:15. Film si z viacerých hororov zobral to najlepšie a spojil to do veľmi vydareného celku. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ano, je to klišé a ano, najde se tu řada takřka do písmene opsaných motivů, které po krátkém zamyšlení vzbudí úsměv. Jenže na to jsem si našel čas až po závěrečných titulcích, protože do té doby jsem neměl šanci. Hernández se nepáře s žádnou zdlouhavou předehrou a strašit začíná od samého začátku, přičemž mimo jiné uvítá diváka i výživnou scénkou s větví, která potěší nejen gore fandy. Atmosféra tady nehoustne. Ta je hustá a napínavá konstantně, což mocně podporují četné a nečekané a tudíž fungující lekačky. Nevzpomenu si na žádný film, u kterého bych tolikrát nadskočil. Navíc režisér se nadále nevyhýbá explicitnějším scénám. Nouze není ani o překvapivé zvraty včetně toho zásadního na konci, který byl prostě vynikající. A co se herců týče, tak i ti obstáli na výbornou. Za mě dokonalý debut a potitulková scéna dává naději na nějaké to volné pokračování, za které bych byl moc rád. Španělsko opět přesvědčilo, že v současnosti je hororovou velmocí číslo 1. 95% ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Celkem dost nepříjemné! Španělé se toho nebojí, řežou do plných od prvních minut a jsou jaksi historicky velmi konzistentní - co fungovalo kdysi, funguje i dnes. Přes moji neúctu k nim hlavně pro ono kdysi (které zatíží karmu navždy) je ta poctivost přístupu velmi chvályhodná. Jako tradičně jejich filmografie nemá skrupule vykročit mimo prošlapanou cestu. (nechtěl jsem spoilovat, no...) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Harapes)
  • Když uslyší German (Ramón Barea) při zkoumáni Danielova (Rodolfo Sancho) domu hlasy, tak se rozhodne jít po schodech do patra. V následujícím střihu je ale o několik schodů výš. (Duoscop)

Reklama

Reklama