Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se mohlo stát, že shnilé mrtvoly začaly chodit po ulicích? Dva kamarádi se chtěli pobavit kanadským žertíkem a náhodou se vloupali do tajné laboratoře, kde náhodou našli zmraženou živou mrtvolu a náhodou ji oživili. A to byl jenom začátek. Příšery, krev, vybuchující hlavy a hrdinové se jmény jako "Brad" a "Cindy" - nenaskakuje vám husí kůže už teď? (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Mno... tahle věc mě jako malýho parchanta minula, a musím říct, že ještě tak před deseti lety by jsem si v tom asi našel mnohem víc než dnes v kristových letech. Přesto film doporučuju i přes jeho nedostatky, a to hlavně v jeho druhé polovině, kdy je setsakramentsky znát totálně nulová tvůrčí invence a hluchých míst je víc než na ušním. Svým způsobem to je klasický teen horor, ale místy tam tvůrci cpou snad drama nebo co kurva a to já fakt nedával. Byť promarněný potenciál, nedopadlo to nejhůř a na dobu vzniku se na to celkem dá ve finále dívat. A přitom to mělo našlápnuto na mnohem vyšší hodnocení. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Jojo, tohle jsem myslím kdysi viděl. Ale až tak moc dobře si to nepamatuju. Vím, že je to o nějakejch potvorách, který někdy v minulosti se dostanou na zem a vlezou (ústy) do nějakýho člověka, kterej je náhodou na čtyřicet let zmrazen. No a pak je omylem rozmrazen a potvorky se začnou množit a postupně zamořujou celou místní univerzitu. Kdykoliv totiž vlezou někomu do mozku, změní ho na opravdu chutně vypadajícího zombíka a ovládají ho. A dva studenti si to uvědomí včas a snaží se školu zachránit. A ty lidi teda samozřejmě taky. Nakonec se jim podaří tuhle "epidemii" zastavit, i když jak to v hororových nezávislákách (béčkách) osmdesátých let bývá, nepodaří se jim to docela, o čemž nás přesvědčí docela nečekanej poslední záběr filmu. Celkem se to dá, a když vezmu, že jsem to viděl někdy když mi bylo jedenáct, docela se mi to líbilo. Já tehdy vůbec měl zvláštní choutky. Ve věku od čtyř do dvanácti jsem viděl skoro všechnu hororovou produkci, která se sem dostala (v letech 88-95). A některý lepší snímky i víckrát. A tohle se mi líbilo a nebál jsem se toho, takže to asi moc horor nebude. ()

Reklama

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Zatraceně povedené typicky osmdesátkové béčko. Avšak potenciál zůstal silně nevyužit, zvláště v závěru, kterému by stačilo poupravit pár detailů a především nabrat trochu tempo a byl by z tohoto snímečku jasný kult. Plus pozitivně nakonec hodnocení ovlivnil alternativní konec, který se mi podařilo také opatřit. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Sci-fi horor z doby kdy vznikali vynikající filmy tohoto žánru a Noc husí kůže jim rozhodně ostudu nedělá. Masky jsou na úrovni tehdejších hororů, teda až samozřejmě na nějaká výjímky (zatraceně špatný make-up) a gore efekty jsou pěkné. Se scénářem si hlavu nikdo nelámal a je krásně béčkový. Jediné co mě odrazuje od ohodnocení pěti hvězdama je fakt, že Noc husí kůže se pomalu rozjíždí - i když nutno říci, že na zábavě to nijak neztácí. Kluci se doplňujou v dobrých a hlavně vtipných hláškách, tím pádem film rychleji uteče do té hororové části. Škoda, že nejlepší řežba je až na konci a proběhne docela rychle (jakoby se tvůrci museli vlézt do 90 minut) a v tom nejlepším to prostě zbrkle ukončí - dokázal bych si to představit i o 20 minut delší, s tím že konečná likvidace by se mohla natáhnout třeba ještě někam do města, ale jakvidno asi zde zapůsobil strop rozpočtu. 80% ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Je pravda,že je to dosť hlúpy film,ale svojím spôsobom je to zábava ako stvorená na oddych.Niektoré scény vzbudzovali úsmev,napríklad mladé dievča s plameňometom v ruke.Začiatok filmu bol ale naozaj dobrý,čiernobielo v roku 1959.Je to taký typický teenagersky horror 80-tich rokov,v tých rokoch vzniklo dosť hodne takýchto filmov triedy B.Je to aj horror,aj scifi a určite aj komédia. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • Gregory Nicotero a Howard Berger hráli zombie. (Chatterer)
  • Na zdi v pokoji J.C. můžete vidět grafity "Go Monster Squad!". The Monster Squad (1987) režíroval také Fred Dekker. (Chatterer)

Reklama

Reklama