Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se mohlo stát, že shnilé mrtvoly začaly chodit po ulicích? Dva kamarádi se chtěli pobavit kanadským žertíkem a náhodou se vloupali do tajné laboratoře, kde náhodou našli zmraženou živou mrtvolu a náhodou ji oživili. A to byl jenom začátek. Příšery, krev, vybuchující hlavy a hrdinové se jmény jako "Brad" a "Cindy" - nenaskakuje vám husí kůže už teď? (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nejake prerastene vesmirne pijavice spadnu na zem a robia z ludi zombikov. Z toho by mohol byt celkom slusny horor, ale postavy mestecka, ktore je v ohrozeni su neskutocne nesympaticke a tak mi nielenze bolo jedno kto prezije, ale miestami ma aj sralo sledovat osudy tych postav. Technicka stranka je v pohode. Miestami je to solidne krvave a miestami zase roztomilo zastarale. Takisto to ma tu prijemnu osemdesiatkovu atmosferu, ale kvôli fakt otravnym postavam som to mal problem aspon raz dopozerat, takz vysledok je pre mna podpriemerny. 4/10. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Režisér Dekker (ten má na starosti i skvělé Záhrobní komando) byl očividně velkým fanouškem hororového žánru, jelikož se do svého debutu snažil narvat všechny jeho atributy. Proto tu najdeme pohromadě prvky jako mimozemské parazity, zombies, nebo uprchlého maniaka se sekerou. Film je plný odkazů na jiné hororové snímky, hlavně na jejich kultovní režiséry. Všechny postavy tak mají povědomá jména; třeba Hooper, Gordon, Carpenter, Raimi atd. Výborná je taky postava detektiva Camerona v podání Toma Atkinse, která hláškuje jako o život. Tahle povedená hororová komedie je pro mě prostě srdcovou záležitostí mezi ostatními béčky 80. let. ()

Reklama

destroy83 

všechny recenze uživatele

Perfektní americké béčko z 80-tých let, ve kterém divák dostává naprosto vše, co může od podobného snímku očekávat. Ujetý sci-fi start střídá černobílá slasher část, která diváka uvádí do příběhu odehrávajícím se v jedné americké škole 27 let poté. Ústředními hrdiny příběhu jsou dva hláškující studenti, z nichž jeden naráží na dívku snů a ve snaze ji získat se zaplétá se školním bratrstvem. Tím ovšem nechtěně roztáčí krvavý kolotoč explodujících hlav, zombies (včetně psů i koček) a povolává do akce staršího, neméně hláškujícího detektiva v podání Toma Atkinsna. Opravdu vydařené hlášky a komické situce střídají zdařilé masky a efekty s optimálním množstvím krve. Samozřejmě také přichází na řadu nezbytné dívčí sprchování, které spolu s nářezovým koncem včetně plamenometu dotváří tu pravou béčkovou zábavu. Herecké výkony odpovídají celkovému ražení snímku a divácký zážitek nijak nenarušují. Hlavní ženská postava, která má ve snímku úlohu – za vším hledej ženskou, je velmi atraktivní a také se samozřejmě nezapomene před kamerou trošku poodhalit. Krom ní a výše třech zmíněných obsahuje dílko ještě celou řadu neméně zábavných postav. Já se bavil na plný počet. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další šílený horor kombinovaný s komedií. Jakýsi mimozemští slimáci se dostávají lidem do těla a stávají se znich zombi. Jsou tu dva kamarádi takový podprůměrný kluci jeden z nich je o berlých. Druhému se líbí hezká studentka ,kterou ale má v merku jistý frajírek. Naštěstí (jak jinak) dívka brzy pozná kdo je ten praví a s kým má chodit. Jenže zombici se rozrůstají a je třeba je zastavit. Kdo jiný se jim postaví než hlavní hrdina.... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Dominantným ťahačom je samozrejme neopakovateľná osemdesiatková atmosféra. Že sa hlavná ženská postava volá Cronenbergová je príjemný, aj keď možno až príliš okatý odkaz pre fanúšikov. Ale rozhodne lepší ako žiadny. Film v každej scéne pôsobí dojmom, že sa už už poriadne rozbehne, pričom skutočne sa tak udeje až pri vydarenom finále. Skrátka som mal dojem, že tu toho všetkého mohlo byť predsa len o chlp viac. S Night of the Creeps ma nespája žiadna "VHS nostalgia", čomu nakoniec zodpovedá aj hodnotenie, ale takisto pochopenie pre hard core fanúšikov. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • Na zdi v pokoji J.C. můžete vidět grafity "Go Monster Squad!". The Monster Squad (1987) režíroval také Fred Dekker. (Chatterer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno