Reklama

Reklama

Večírek

Trailer

Obsahy(1)

Na večírku se postupně scházejí bývalí spolužáci. Toto setkání by se pravděpodobně neslo v duchu lehkého škorpení a nostalgických vzpomínek, jenže místo dalšího spolužáka zazvoní u dveří podomní prodavač a přinese nečekanou zprávu o kamarádovi, který už nikdy nedorazí. Účastníci večírku se za ním společně vydávají autobusem. Během cesty se ukáže, že mluvit o skutečných pocitech je mnohem složitější, než se zdá. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (228)

kluzo 

všechny recenze uživatele

Nechápu zdejší hodnocení, ale jsem za něj rád. Díky němu jsem očekával nejhorší a dostal skvělou zábavu. Kasting na 1*. Herci, které jsem pohromadě ještě neviděl a fungují dokonale. Hlášky neskutečné. Místy jsem dostával záchvaty smíchu. Nejvíce jsem se smál Rodenovi. Prakticky nemusel ani hrát. Stačilo, že se objevil a zatvářil se. Langoš a Taclík, to už je více méně záruka zábavy. Boudová se svou naivní blbkou byla dost dokonalá. Dyková mě fakt docela dost příjemně překvapila. Lépe zahranou opilou ženu jsem fakt ještě neviděl. Za mě, díky zdejšímu hodnocení, příjemné překvapení. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k režisérovi a hereckému ansámblu jsem čekal, že se přeci jenom bude jednat o malinko lepší komedii, než na jaké jsme u nás za poslední roky zvyklí. Opak je pravdou a já blbec se zase nechal napálit. Večírek je jen další typická česká nevtipná komedie. Humor je až za hranicí trapnosti, nuda je takřka všudypřítomná, atmosféra nulová, postavy jsou vesměs nesympatické, film vlastně nemá nic, co dokáže nějakým způsobem zaujmout. Odpad nedám jen díky Langmajerovi a Dykové, ti jediní mě trochu bavili, jinak nemám co hodnotit, hrozný zážitek, naprostá ztráta času. 1/10. ()

Reklama

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Karel Roden prohlásil, že má svůj jistý herecký standart. Ano, poslední roky se jeho standardem staly naprosté žumpy. Chápu, že v Čechách to nemá lehké ale vážně se herec jako on, který hrál Rasputina v Hellboyovi nebo pracoval s Guyem Ritchiem musí ponižovat v takových sračkách? Suchánek je naprostý kokot a jeho komediální schopnosti umřeli před dvaceti lety v půlce natáčení Tele Tele. A o takovýhle sračky my teď musíme zavázet na Netflixu. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Suchánek si natočil film, který by se dal pracovně nazvat Čekání na Godota pardon Prasopsa Bohdana o srazu spolužáků a obsadil ho prvoligově. Nápad to možná nebyl špatný, ale to provedení téměř bez vtipu a s takovou atmosférou zoufalství, se to nedalo moc snadno zkonzumovat. Dal jsem v řadě tři české filmové novinky roku 2021 a třetí jednohvězda v hodnocení. Začínám se bát o osud české kinematografie. ()

Remedy odpad!

všechny recenze uživatele

Když máš retardovanej scénář a provinile se přiusměješ u antisemitskýho "vtipu", tak dojdeš k závěru, že tě nespasej ani Roden s Langošem. Tohle bolelo a to jak v hlavě, tak na prdeli. Nevím, o co se Michal Suchánek snažil, ale takhle už prosím nikdy. Amatérská záležitost se známými herci, ze které jde cítit ta nejmíň vtipná (rozuměji velmi trapná) Suchánkova poloha. [5%] ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Scéna, kdy se skupina schází u autobusu k odjezdu na pohřeb, se natáčela u vlakového nádraží v Řevnicích. (the_res13)

Reklama

Reklama