Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná módní návrhářka Melanie Carmichaelová se zasnoubí se synem starostky New Yorku, který ale netuší, že jeho nová známost skrývá tajemství. Je to venkovan Jake, za nějž se Melanie provdala na střední škole. Přes veškeré snahy se jí díky Jakeově zamítavému postoji nedaří realizovat rozvodové řízení. S pevným odhodláním ukončit tento vztah jednou provždy se Melanie vydá do svého rodného městečka v Alabamě, aby donutila manžela k podepsání rozvodových papírů. Jenže změnila se nejenom Melanie. Z Jakea je najednou sympatický a oblíbený chlapík a Melanie si najednou není vůbec jistá, zda se s ním chce rozvést. Mezitím starostka, která šílí při pomyšlení, že její syn si chce vzít nějakou neznámou holku z Alabamy, začne pátrat v její minulosti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Pingu 

všechny recenze uživatele

Skvělá píseň Sweet home Alabama, kterou už nazpíval snad každý američan a kdejaký brit. Není to náhodou americká lidovka ??? Každopádně píseň je to vynikající, film už tak vynikající není. Ač mám Reese docela rád, tady mi přišla dost nevýrazná.... Myslím, že tak dobrá jako ve Velmi nebezpečných známostech už asi nikdy nebude.... ()

Zdeňka 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých nejoblíbenějších romantických komedií v hlavní roli s další mojí oblíbenkyní Reese. Já si vůbec na nic zde nemůžu stěžovat, příběh mě velmi bavil, měl nápad a ducha, některé scény mě opravdu dostali (návštěva reportéra v domě Bobbyho Raye - ta stojí opravdu za to!) a taktéž výborné herecké obsazení. Ještě k tomu rozhodnutí na konci - jakožto milovnice doktora Shepherda bych si i přesto vybrala Jaka (Josh Perry). ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

70% Sever proti Jihu? To teda. Synové Konfederace si hrají na válku, v níž Yankeeům zatnou tipec, americké zlatíčko Reese Witherspoon na nafoukanou módní bestii bez minulosti a Andy Tennant jako obvykle na city. Film, ve kterém je Dakota Fanning roztomilá a Candice Bergen trousí smrtelné hlášky, kde exceluje pes-potápěč, jižanští pošuci, homosexuální přítel a rodiče tak příšerní, že své vlastní začnete pokládat za zázrak přírody. A co je nejlepší? Jediná originalita scénáře: hrdinka si vybírá mezi Panem "sláma a charisma mi kouká z bot " Božským Joshem Lucasem a Panem " diamanty u Tiffaniho, růže v bytě, budu tě nosit na rukou" Dokonalým Patrickem Dempseyem. Roztrhejte si mě:) P.S. Dabing je neředěné peklo. Doporučuji mrknout na alternativní psycho-armageddon konec na DVD. ()

Petule3 

všechny recenze uživatele

Teda ja nevim...proc se nam holkam tak mota hlava tim, ze kdyz se rozhodnete pro jednoho, dokonce v ulicce k oltari prichystana provdat se za toho druheho, ten odmitnuti vezme s takovou lehkosti, ze vam skoro jeste podekuje? At nekdo natoci film, kde se zena (muz)-to je fuk, rozhoduje mezi dvema laskama a tak jako tak jednomu ublizit musi, strasne ublizit, to by bylo vice realne, ze? Jinak mam film rada, Reese ma bozi vlasy, Patrick je dokonaly cely a Josh nadherny oci. ()

Bonniesgun 

všechny recenze uživatele

Hezká blondýnka z velkoměsta jede dát poslední sbohem své rodné hroudě, aby si uvědomila, že skutečně patří jen a jen tam. Nejkrásnější život bývá ten obyčejný a romantické filmy jsou přesně takové, jaké čekáte, že budou. Skvělí herci ani newyorské pozlátko ze Sweet Home Alabama neudělají víc, než je - pěkný romanťák na nedělní večer. Ale díky bohu, že takové filmy existují!!!!! Jinak bychom se museli po náročném týdnu trápit u dalšího intelektuálního snímku! ()

Galerie (50)

Zajímavosti (22)

  • Cintorín mývalích psov vo filme je skutočným miestom v Tuscumbii v Alabame. (Arsenal83)
  • Dakota Fanning (malá Melanie) se v tomto filmu poprvé líbala. Bylo jí tehdy osm let. (zajda404)
  • Zmiňovaná jména psů (Bear a Bryant) jsou odkazem na legendárního fotbalového trenéra alabamské univerzity Paula W. "Beara" Bryanta. (Aknah)

Reklama

Reklama