Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná módní návrhářka Melanie Carmichaelová se zasnoubí se synem starostky New Yorku, který ale netuší, že jeho nová známost skrývá tajemství. Je to venkovan Jake, za nějž se Melanie provdala na střední škole. Přes veškeré snahy se jí díky Jakeově zamítavému postoji nedaří realizovat rozvodové řízení. S pevným odhodláním ukončit tento vztah jednou provždy se Melanie vydá do svého rodného městečka v Alabamě, aby donutila manžela k podepsání rozvodových papírů. Jenže změnila se nejenom Melanie. Z Jakea je najednou sympatický a oblíbený chlapík a Melanie si najednou není vůbec jistá, zda se s ním chce rozvést. Mezitím starostka, která šílí při pomyšlení, že její syn si chce vzít nějakou neznámou holku z Alabamy, začne pátrat v její minulosti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Konec dobré, všecko dobré..:-) Od začátku jsem tušil, že tahle komedie mě nudit nebude, a taky se tak stalo. Příjemná, romantická komedie, podotkl bych s "fajnovou muzikou" . Celou dobu jsem chtěl dát 3*, ale krásný konec mi změnil názor, i přesto, že podobný (stejný) konec je u většiny jiných romantických komedií... 4* ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Nenadchne ani neurazí. Představitelé hlavních rolí si hrajou úplně na jiný herce. Tak mi to připadlo. Že si herci hrajou úplně na jiný herce. V zásadě je to o tom, že taková přiblblá husička z balíkova, udělá díru do světa, a chce urvat boháče. Plky sem, plky tam, až se dostává zpátky do balíkova, páč aby se mohla vdát, musí se nejdřív rozvést s balíkem. Chudákem.. No a tak se to naivně zamotává, dějově to je fakt o ničem, až se teda balík chuďas jako že rozvede a podepíše jí to lejstro. No jo, jenže mezitím zjišťujeme, že chuďas asi zas tak chudej není, a že je vlastně docela fajn. Noo, jak to dopadne. To bych fakt rád popsal, ale že to byla čím dál tím větší kráva, tak mě to asi deset minut před koncem přestalo bavit a usnul jsem. Tak nevím. A ani mě to nezajímá. ()

Reklama

Petule3 

všechny recenze uživatele

Teda ja nevim...proc se nam holkam tak mota hlava tim, ze kdyz se rozhodnete pro jednoho, dokonce v ulicce k oltari prichystana provdat se za toho druheho, ten odmitnuti vezme s takovou lehkosti, ze vam skoro jeste podekuje? At nekdo natoci film, kde se zena (muz)-to je fuk, rozhoduje mezi dvema laskama a tak jako tak jednomu ublizit musi, strasne ublizit, to by bylo vice realne, ze? Jinak mam film rada, Reese ma bozi vlasy, Patrick je dokonaly cely a Josh nadherny oci. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Taková romantická tak-trochu-komedie, na kterou se dá rozhodně dívat, ale která kvalitativně trpí dost naivním koncem. Tedy on je to takový hezký konec, jen je to všechno v takovém tom duchu, že holka na svatbě zjistí, že se vlastně nechce rozejít se svým bývalým a že její nastávající se mu vlastně nevyrovná, ten má pro její nenadálé rozhodnutí nebývalé pochopení, no a ještě bych zmínil maminku političku, která najednou udělá v naštvanosti ze sebe úplně největší mrchu. Tak takové konce prosím pěkně ne! Vše se může klidně otočit, ale takhle naivně je to možné snad jenom ve filmu. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Melanie (Reese Witherspoon) si žije přesně svým vysněným životem. Je uznávanou módní návrhářkou a přítelkyní syna starosty New Yorku. Než se naděje, stojí uprostřed klenotnictví u Tiffanyho, a její přítel jí žádá o ruku - prostě idylka. Ale nic není tak jednoduché - před mnoha lety v Alabamě se Melanie vdala, a stále není rozvedena - a co víc, její nový přítel o tomo nemá ani tušení. A tak se musí Melanie vydat zpět do svého rodného města, nalézt svého manžela, a donutit jej podepsat rozvodové papíry ... Tak tohle je přesně film, který by ve filmové příručce mohl být etalonem pro žánr romantické komedie. Je zde všechno přesně tak, jak si romantickou komedii představuji, včetně příjemných hereckých výkonů - ať Reese Witherspoon nebo Josh Lucas, zajímavé zápletky s - ne až tak - překvapujícím rozuzlením, co víc si přát. Pokud máte k ruce někoho milého, s kým tento filmeček shlédnout - plně doporučuji ... ()

Galerie (50)

Zajímavosti (22)

  • Dakota Fanning (malá Melanie) se v tomto filmu poprvé líbala. Bylo jí tehdy osm let. (zajda404)
  • Film zarobil počas prvého víkendu viac ako 35 miliónov dolárov, čo bol septembrový rekord po celé desaťročie až do roku, kedy rekord prekonal Hotel Transylvánia (2012). (Arsenal83)
  • Koniec filmu bol prepísaný a nanovo natočený po tom, čo ho diváci na testovacom premietaní považovali skôr za strašný ako vtipný. (Arsenal83)

Reklama

Reklama