Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná módní návrhářka Melanie Carmichaelová se zasnoubí se synem starostky New Yorku, který ale netuší, že jeho nová známost skrývá tajemství. Je to venkovan Jake, za nějž se Melanie provdala na střední škole. Přes veškeré snahy se jí díky Jakeově zamítavému postoji nedaří realizovat rozvodové řízení. S pevným odhodláním ukončit tento vztah jednou provždy se Melanie vydá do svého rodného městečka v Alabamě, aby donutila manžela k podepsání rozvodových papírů. Jenže změnila se nejenom Melanie. Z Jakea je najednou sympatický a oblíbený chlapík a Melanie si najednou není vůbec jistá, zda se s ním chce rozvést. Mezitím starostka, která šílí při pomyšlení, že její syn si chce vzít nějakou neznámou holku z Alabamy, začne pátrat v její minulosti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Tuctová romantická komédia, ktorá ale poteší tým, že divák sa vcíti do situácie hlavnej hrdinky a aj on by sa len veľmi ťažko rozhodoval, ktorý z možných nápadníkov je lepší. Poteší aj výkon Reese Witherspoon (dobré výkony sa v tomto type filmov často nevidia). Škoda len toho záveru, ktorý scenáristi "zbúchali" zrejme za 5 minút (tak nelogické správanie postáv sa jednoducho prehliadnuť nedá)... ()

venison 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem to horší, ale nakonec se z toho vyklubala celkem vyvedená romantická komedie, která není jenom o těch zamilovanejch slovíčkách a západech slunce, ale má i jiný přesah v tom, že v životě není nic zadarmo a některá rozhodnutí jsou velice velice těžká. A navíc vybrat si mezi frajery Joshem Lucasem a Patrickem Dempseym? Very complicated :-D ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrná romantická komedie, která ač nemá typický charaktery hlavních postav v podobě zlých a hodných, tak se to stejně veze na vlně klišé, včetně konce, i když ne tak děsně profláknutých jako obvykle, ale kdo už nějakej ten film viděl, tak ho nemůže prakticky nic překvapit, nicméně o to tady stejně nejde, nikdo přeci nemůže od tohohle čekat nějakej nečekanej konec nebo tak něco. Zabaví to v rámci možností slušně, ale víc se z toho nevyždíme ()

Bonniesgun 

všechny recenze uživatele

Hezká blondýnka z velkoměsta jede dát poslední sbohem své rodné hroudě, aby si uvědomila, že skutečně patří jen a jen tam. Nejkrásnější život bývá ten obyčejný a romantické filmy jsou přesně takové, jaké čekáte, že budou. Skvělí herci ani newyorské pozlátko ze Sweet Home Alabama neudělají víc, než je - pěkný romanťák na nedělní večer. Ale díky bohu, že takové filmy existují!!!!! Jinak bychom se museli po náročném týdnu trápit u dalšího intelektuálního snímku! ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Je to přesně ten typ filmu, u nějž hned od začátku tušíte, co bude následovat a jak asi dopadne. Přesto má určité, těžko specifikovatelné kouzlo, díky němuž se na tuhle romantickou komedii jednou za čas ráda podívám a pokaždé mě příjemně dojímá. Zřejmě v tom bude mít prsty i Josh Lucas, je totiž od pohledu velký sympaťák. (70%) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (22)

  • Na pláži sú šaty Melanie (Reese Witherspoon) mokré a špinavé, ale v ďalšej barovej scéne sú suché a čisté. (Arsenal83)
  • Zmiňovaná jména psů (Bear a Bryant) jsou odkazem na legendárního fotbalového trenéra alabamské univerzity Paula W. "Beara" Bryanta. (Aknah)
  • První film, jehož štáb dostal povolení natáčet v New Yorku po teroristických útocích 11. září 2001. (Greg)

Reklama

Reklama