Reklama

Reklama

Resident Alien

(seriál)
Trailer
Komedie / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, (2021–2025), 32 h 48 min (Minutáž: 44–47 min)

Tvůrci:

Chris Sheridan

Předloha:

Peter Hogan (komiks)

Hudba:

Noah Sorota

Hrají:

Alan Tudyk, Alice Wetterlund, Sara Tomko, Levi Fiehler, Elizabeth Bowen, Mandell Maughan, Gary Farmer, Corey Reynolds, Ben Cotton, Patrick Keating (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Sledujeme mimozemšťana Harryho (Alan Tudyk), který převzal identitu maloměstského lékaře z Colorada. Harry pomalu začíná zápasit s morálním dilematem své tajné mise na Zemi. (Petrmachovec)

Recenze uživatele bobstock k tomuto seriálu (3)

Resident Alien (2021) 

Za málo peněz hodně muziky z produkce SYFY. Sympatická oddychovka pro příznivce mimoňů s poselstvým smrti celému lidstvu. Alan Tudyk parádní jako převlek mimozemšťana, který sám o sobě vypadá skvěle k tomu příjemní a vtipní protagonisté jinak ospalého coloradského městečka dává můj zájem i do dalších sérií. ´´Musím se zbavit toho kluka. Je přece tma, vkradu se do jeho domu a zabiju ho. Hmm whiskey je výborný prostředek jak přicházet na racionální a rozumná řešení.´´ :D ()

Girls' Night (2022) (S02E03) 

´´Po čem ti voní ruce? Byla sem hodit bobek, tak sem se umývala a z laborky se mi dělají puchýře, mažu si ruce balzámem...Já si ruce po močení neumývám, mám velice čistou kůži na svém penisu.´´ :D ()

Season 3 (2024) (S03) 

Po produkci dalších sérií jsem musel mé nedůležité hodnocení trošičku ubrat. Konkrétně v druhé dostali všechny postavy s rozpočtem na 16dílů mnoho prostoru častokrát až moc, tak že se z toho chvílemi stávala upovídaná serenáda brebtajících a upištěných ženských, ufoun se až moc polidštil a zkamarádil a tudíž ztratil zájem o likdvidaci našeho druhu, rodinné trable ubrečeného starosty také netáhli a tak poslední mohykán černý šerif městečka byl jediný sarkastický zmetek, který to držel pokupě. Ve třetí sérii se vše nastartovalo novými návštěvníky z vesmíru, však se zas musel děj nacpat do pouhých osmi dílů a spěchá se. Seriál naštěstí dostane pokračování a já všechny protagonisty ještě jednou rád uvidim, je to podivně přiblblé a návykové zároveň. :) ()

Reklama

Reklama