Reklama

Reklama

VOD (1)

Když Max Mercer zůstane o Vánocích sám, udělá cokoli, aby ochránil svůj domov před vetřelci. (Disney Channel)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (79)

blackJag 

všechny recenze uživatele

"#ŠPATNÉ-ROZHODNUTÍ." Věděl jsem, že to bude špatné, ale musel jsem to vidět na vlastní oči :-) A je to opravdu přesně tak špatné, jak naznačují ohlasy, ve shodě po všech stránkách, počínaje scénářem, pokračujíce výběrem herců a konče prací režiséra - děs! Jediný, kdo se na to celé od začátku totálně nevysral, byl Debney, jako autor hudby, ten je na dosrání milovaných hudebních motivů Johna Williamse prostě moc zkušený, takže tady to klaplo... Film je opravdu neuvěřitelně špatný, i když nevypadá nijak levně (jde vidět, že nějakou kačku to stálo) a jediný důvod, proč nedávám odpad!, je jednak hudba (fakt se mi ty variace líbily) a potom funkční začlenění jednoho z protagonistů původních prvních dvou dílů, tedy Devina Ratraye přímo v roli Buzze - jeho komentář k bratrovi Kevinovi byl jediným vtipným momentem filmu. 10% ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Tolik klasik už bylo znásilněno, ale snad nikdy deseti negrama ve vězeňský sprše rovnou a nemilosrdně do análu. Vytrpěl sem poctivých 93 minut abych s čistým svědomím mohl tuhle sračku ohodnotit. Ani nevím, proč jsem si osobně dopřál tolik sebepoškozování, možná proto, že se snažím většinu sérií dokoukat od A do Z. Jednička a dvojka jsou nesmrtelné klasiky, které naprosto definovaly žánr vánoční komedie a o letošních vánocích je uvidím obě po šedesáté šesté. Tak nějak mi sedí v hlavě ty počty. Kdysi jsem byl v kině na trojce, byl jsem kid a bavil jsem se. I teď, kdybych to viděl úplně v pohodě dokážu film dokoukat i když u něj budu spíš stát u plotny a makat na vánočním pohoštění, ale bez úhony tu lehce trapnou a excentrickou píčovinu přežiju. Tohle se přežít nedá. Odporné, kýčovité, umělé a neskutečně ubohé. Na druhou stránku je dobře, že se takový humusy točí. Aspoň je krásně vidět i na těchto filmech, jakou v 80. a 90. letech mělo všechno lepší atmosféru, karmu a cit. Nezapomenutelný devadesátky nahradilo tohle. TIK TOK, iNSTÁČ, Youtube a Assbůk. Just epic.0%. ()

Reklama

Motinski odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržal som 40 minút, potom som si to musel pretáčať. Obrovská katastrofa a zrkadlo moderného Hollywoodu ako pračky na peniaze pomocou sequelov, prequelov, rebootov atď. S najhorším možným kastingom, tupým scenárom kde sa budete chytať za hlavu snáď každú scénu, sílenými, nefunkčnými easter eggmi a postavami ktorá ani jedna nie je sympatická. A to fakt že ani jedna. Nejaké vianočné čaro tu nebolo ani náznakom a na to aké zlé filmy vznikli v tejto sérii je tento suverénne najhorší. Základný námet prvých dvoch častí je upravený asi najhoršie ako sa dalo a hlavná postava si pýta facky snáď furt. Najväčšia strata času posledných rokov. Ten kto toto dopozera v kľude do konca musí mať nervy z ocele. ()

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

jednoznačný kandidát na najhorší film roku, i keď tu podľa mňa nejde o film, ale len o "content" výplň pre disney+ službu a film ktorý kanibalizuje na jednom z najlepších vianočných filmov všetkých čias. inak mám rovnaké výhrady ako silentname, ktorý vistihol úplne presne všetko čo je na tomto paskvile zlé... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý príklad toho, že ako zle môže skončiť to, keď pristupujú ku klasickým filmom (ktorý v niektorých prípadoch nepotrebujú novodobú verziu) nevhodným spôsobom. Radšej si spuste prvé dve diela originálnej verzii. P.S.: Jedna malá hviezda za cameo rolu D. Ratraye a známe hudobné motívy. Osobné hodnotenie: 50% (*) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama