Reklama

Reklama

VOD (1)

Když Max Mercer zůstane o Vánocích sám, udělá cokoli, aby ochránil svůj domov před vetřelci. (Disney Channel)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (79)

Harapes 

všechny recenze uživatele

Když vidím zdejší hodnocení,tak musím jen souhlasit,ale ne tak úplně. Je to sice blbost, nijaké herecké výkony,ani ta zápletka se fakt nevydařila. Ale takových filmů,co je hodnoceno jako odpad je převelice a já bych ostatním řekl, ať se na to klidně podívají. Vůbec nic od toho nečekejte,ale Ty mladší děti budou spokojení. Za mě 40 %. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Nebol som vôbec prekvapený, keď som sa dočkal ďalšieho mizerného pokračovania, dokonca remaku. Je to na podobnej kvalitatívnej úrovni ako predchádzajúce diely. Čiže nulovej. Vianočný špeciál, ktorý len parazituje na slávnej značke bez toho, aby sa posnažil nejako inovovať známu zápletku pre moderné publikum. Nestrachujem sa o dlhodobú relevantnosť. Ako poznám internet, čo sa nerieši jeden deň, ako keby už ani neexistovalo. Ja sám už ani neviem, prečo to sem vlastne píšem. V túto chvíľu si už ani poriadne nepamätám o čom to vlastne bolo. To o kvalite vypovedá dostatočne. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

TEROR. Jednoznačně nejpříšernější film roku, v němž absolutně nic nedává smysl a pokud náhodou dává, pak stejně fyzicky bolí se na to dívat. Místo bandy gaunerů je na scéně manželskej pár, využívající k vyřešení svojí nastalý zoufalý situace mimořádně retardovanou sadu nápadů. Trademarky série, na níž se film odvolává, tu všeobecně buď nejsou, nebo jsou zasazený v příšerným kontextu + ne, není tu nic, co by je nahradilo. Prakticky vymizela linie nešťastných rodičů, toužících se dostat za opuštěným synem; gauneři nejsou gauneři; vánoční atmosféra je absolutně bezduchá; opuštěnej synek je nesnesitelnej, zákeřnej, rozmazlenej zmrd; všechno dovádění se veze na pestrobarevných plastových hračkách a jiných trendy ohavnostech. Tvůrci zjevně pojali podezření, že jsou diváci idioti (když mj. přijde na řadu cameo Buzze z původního Sám doma, musí bejt důležitě vystavěná scéna doplněná dementním detailem jmenovky MCCALLISTER, aby pochopil i úplnej kretén) a dle toho výsledek vypadá. Původní film zraje jako víno a je oprávněně vánoční klasikou. Tenhle bude klasikou maximálně tak ve věznicích, kde maj na Štědrej večer zálibu v mučení pedofilů. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako vystihnúť plusy? No v podstate ani len nepomyslieť na nedostižný originál. Nevidieť v tom bohapustú vykrádačku ( ani ňou vďaka nieje ) a zamerať sa skôr na postavičky ( dvojica nútených zlodejov či jedna známa postava z originálu, ktorá si tu ukradla dosť veľký kus koláča ) okolo toho hlavného ´´hrdinu´´, pretože práve on je najhoršou a najmenej sympatickou položkou tohto filmu. Jednoznačný castingový omyl nového tisícročia a najhorší detský výkon za posledných 100 rokov. Troška tej vianočnej atmosféry v mierne trapáckom štýle nezaškodí. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Mno, je to spatne, je to  spatne a .. je to spatne. Vacsina ludi udava Houm Eloun  jednicku a dvojku - ze v jednicke zabudli Kevina doma a v dvojke bol na letisku v druhom meste. Zvysok uz ludia nepocitaju. Hm, ani ja, len dal  som filmu sancu. Niet harryho ani Marva, MekElistrovych tiez niet, dom je supermoderny s nadhernym okolim. Nemam  rad Culkina, co nemam, neznasam ho. Myslim, ze ho tvorcovia ani neoslovili, coz je len dobre.  Originalita pasci kriva, vianocna atmosfera je mizerna, no je to aspon klasicky zabavny spatny film. To o Segosovom Half Past Dead  2002 sa povedat neda   : 25 % ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama