Reklama

Reklama

Kovboj Bebop: Lovec odměn

(seriál)
  • Japonsko Cowboy Bebop (více)
Trailer 2
Japonsko, (1998–1999), 10 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Kamera:

Jóiči Ógami

Hudba:

Jóko Kanno

Hrají:

Kóiči Jamadera, Unšó Išizuka, Megumi Hajašibara, Norio Wakamoto, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Iššin Čiba, Maaja Sakamoto, Mika Doi, Šigeru Čiba, Šin'ičiró Miki (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(26)

Bývalý nájemný vrah, bývalý polda, podvodnice, hacker a datový pes tvoří nesourodou partu lovců odměn, která pročesává vesmír a má věčně hluboko do kapsy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (162)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Prvé diely série sú dosť dobré. Ale pokusy o humor, nudné pasáže a slabé miesta sa tam nájdu. Akonáhle ale zobrali na palubu Eda, tak celý seriál išiel do sračiek. Dievčisko urobilo z toho frašku a nesie veľký podiel na zlom hodnotení. Niečo tak hlúpe a otravné sa len tak nevidí. Finále je dosť vydarené, ale samo o sebe to nezachráni. Ak mala toto byť akože badass cool vec tak som asi debil ja. Raz za čas je tu dobrá hláška, póza alebo akcia. Ale seriál to vždy zabije sebezhovaďovaním. 3.5* za seriál mínus 1* za najebnutejšiu postavu akú som videl za poslednú dobu. Výsledok 2.5*. Nič moc. ()

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

Kovbojové vždycky kouřili. Každej z nich totiž ví, že to cigárko je opravdu ten nejmenší nepřítel. Jinak jsou Spike a Jet vcelku zarážející dvojka lovců odměn vzhledem k jejich ratingu ulovených hlav, seriál mý svý silný stránky. Seriál mi byl doporučen kvůli jistý podobnosti s Archerem, a i když si myslím, že do zálivu anime mě žádný chapadlo nepřitáhlo, docela to ušlo. ()

Reklama

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Po stránce propracování daného světa, hudby, postav a atmosféry naprosto úžasné, přesto jediné co bych trochu uvítal by bylo rozvedení oné "hlavní dějové linie" jinak nemám nic by co vyloženě vadilo. A konec má u mě velké plus. Doufal jsem že takový bude a naštěstí se tak vyplnilo. Nejlepší epizody: 1x05 - Ballad Of Fallen Angels, 1x25 - The Real Folk Blues I, 1x26 - The Real Folk Blues II ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

No, co více napsat k jednomu nej animé? Opět se tu slaďuje vše dokonalé dohromady děj, postavy, humor a bombastický soundtrack od Kanno Yoko. Zvlášte song Space Lion je nezapomenutelná skladba a jedna z mých nejvíce oblíbených z animé soundtracků. Díly Jupiter Jazz 1 a 2 sou dechberoucí, kdy Space Lion tam hrají na saxofon v baru a Faye sedí a opíjí se na baru. Ehm a když už jsme u toho, tak Fay a její japonský dabing=dokonalost sama a nejvíce rajcovní animé char:D ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nech anime fanúšikom nešahám na bibliu, kritiky sa radšej zdržím. Poviem to takto; skutočne vizionárskych a úžasných je asi štvrtina častí. Ale hudba, ta hudba popri letoch vesmírom, to jest do top 10 soundtrackov čo som počul (niekde na čestnom mieste medzi tarantinovkami a wong kar waiom). See you, space cowboy... ()

Galerie (525)

Zajímavosti (20)

  • Ruční zbraň Jeta Blacka je Walther P99. Fayina ruční zbraň je typ Glock 30. 45. (Natami)
  • Pes Ein je pojmenován podle německého čísla 1 a patří ke psímu plemenu Welsh Corgie Pembroke. (Natami)
  • Režisér Shinichirō Watanabe vytvoril postavu hackerky Ed podľa skladateľky Yoko Kanno. (Deschain)

Související novinky

Kovboj Bebop míří na Netflix

Kovboj Bebop míří na Netflix

29.11.2018

Streamovací gigant Netflix oznámil novou desetidílnou hranou sérii slavné japonské anime ságy Kovboj Bebop. Kultovní vesmírný western bude Netflix produkovat společně s Tomorrow Studios a kreativně… (více)

Reklama

Reklama