Reklama

Reklama

Kovboj Bebop: Lovec odměn

(seriál)
  • Japonsko Cowboy Bebop (více)
Trailer 1
Japonsko, (1998–1999), 10 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Kamera:

Jóiči Ógami

Hudba:

Jóko Kanno

Hrají:

Kóiči Jamadera, Unšó Išizuka, Megumi Hajašibara, Norio Wakamoto, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Iššin Čiba, Maaja Sakamoto, Mika Doi, Šigeru Čiba, Šin'ičiró Miki (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(26)

Bývalý nájemný vrah, bývalý polda, podvodnice, hacker a datový pes tvoří nesourodou partu lovců odměn, která pročesává vesmír a má věčně hluboko do kapsy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (162)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nech anime fanúšikom nešahám na bibliu, kritiky sa radšej zdržím. Poviem to takto; skutočne vizionárskych a úžasných je asi štvrtina častí. Ale hudba, ta hudba popri letoch vesmírom, to jest do top 10 soundtrackov čo som počul (niekde na čestnom mieste medzi tarantinovkami a wong kar waiom). See you, space cowboy... ()

Valgaav 

všechny recenze uživatele

Cowboy Bebop je anime rozhodně kvalitní podívanou a dnes už takřka seriálovou klasikou. Ne však každému může vyhovovat seriál postrádá jasnou dějovou linii, osobně seriály bez příběhové linky moc nemusím, ale přesto se mi Bebob líbil má své osobní kouzlo. Jedná o spojení retro a sci-fi, ovšem povedené. Má svoji osobitou kresbu, která podtrhuje retro atmosféru a to nemluvím o zajímavě zvoleném hudebním doprovodu.Určitě tvůrci Cowboy Bebopa rozhodně dokáží každou epizodou mile překvapit. Moje hodnocení 8/10 ()

Reklama

adamulefa 

všechny recenze uživatele

" I think it's time to blow this scene. Get everybody and the stuff together. Ok, three, two, one let's jam! " Nejaké tie veci čo by som akože mal vytknúť by sa rozhodne našli avšak keď sa na Bebopa pozrem ako na celok nedokážem dať menej ako päťhviezdu (už len za ten OMGsoundtrack). Jednoducho ideálne anime so skvelou atmesférou, postavami, hudbou, animáciou, ktoré sa nevlečie cez 400 dielov ako niektoré iné. Ehm-ehm. Jednoducho vie kde má skončiť a pritom poskytuje tak pestrú škálu rôznych scenérii. A takto to mám rád. ()

Haggy 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejlepších anime, které jsem v životě viděl. Tady je vše tak, jak má být. Perfektně napsané postavy se zajímavými příběhy, skvěle vyladěná a ostrá akce, ale i vážné a dojemné momenty, úžasný hudební doprovod a grafické zpracování a v neposlední řadě naprosto dokonalý foreshadowing, díky kterému vám v posledních dílech začne vše docházet a zapadat do sebe. U konce jsem pomalu i brečel a to se mi prakticky nikdy nestává. Platil bych zlatem za druhou sérii, ale možná je dobře, že nikdy nevznikla, protože příběh posádky Bebopu je perfektně divákovi doručen v právě těch 26 dílech, kterými tenhle seriál disponuje. I tak to ve mě ale zanechalo chuť vidět víc, ale toho už se asi nikdy nedočkáme... See you space cowboy. ()

Snails 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát jsem se rozhodoval, co je podle mě nejlepší anime všech dob. Někdy jsem i váhal, ale nakonec to vždy vyhrál Bebop. Má všechno, skvělé postavy, myšlenku, akci, super soundtrack, vtip a atmosféru. Na epizodu Ballad of Fallen Angels vždy zírám skoro v tranzu a po konci poslední epizody zůstávám potichu několik minut sedět a prostě jen vychutnávám. Jediné, co mě mrzí je, že jsem nalezl vrchol všech anime příliš brzo, pochybuji, že jej někdy něco překoná. ()

Galerie (525)

Zajímavosti (20)

  • 24. epizoda nekončí heslem: "See you cowboy" či: "To be continued", ale: "See you cowgirl". To proto, že tento díl byl věnován právě ženám. (P. J. D.)
  • Ruční zbraň Jeta Blacka je Walther P99. Fayina ruční zbraň je typ Glock 30. 45. (Natami)
  • Souboj mezi Spikem a Abdulem Hakimem ve druhé epizodě na mostě se shoduje se soubojem mezi Billym (Bruce Lee) a Hakimem (Kareem Abdul-Jabbar) ze snímku Hra smrti (1978). Spike používá i stejný bojový styl a to Jeet Kune Do. (Jigvell)

Související novinky

Kovboj Bebop míří na Netflix

Kovboj Bebop míří na Netflix

29.11.2018

Streamovací gigant Netflix oznámil novou desetidílnou hranou sérii slavné japonské anime ságy Kovboj Bebop. Kultovní vesmírný western bude Netflix produkovat společně s Tomorrow Studios a kreativně… (více)

Reklama

Reklama