Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po dvanácti letech ve vězení se Eddie Palmer, bývalá středoškolská fotbalová hvězda, vrací domů a chce opět začít žít. Zanedlouho překvapivě naváže pouto se Samem, nezapadajícím chlapcem z problémové rodiny. Eddieho minulost však začne jeho nový život a rodinu ohrožovat. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Druhý film z produkcie apple tv s okrúhlym hodnotením 9111, nepodarilo sa mi pozrieť seriálovú tiesňovú linku, škoda. Návrat Justína Timberlaka na filmové plátno. Celkom solídna dráma ako už spomenuli obľúbenú užívatelia, zo začiatku aj bavila ale potom to uletelo do nudy. Aj sa čudujem že to je v takých červených číslach ale predplatiteľov apple tv nie je veľa a to znamená menej divákov, menej hodnotení. 3* ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si to jednoho krásného pátečního odpoledne a musím uznat, že to nebylo špatné rozhodnutí. Jasně, takových civilních dramat se už natočil mnoho, ale Palmer patří skutečně mezi ty lepší. Justin Timberlake by se měl ucházet o tyto typy rolí, v emočně vypjatých scénách jsem mu uvěřil každé jeho rozhořčení, každé naštvání, každou radost, každou slzu (neskutečně mu tento filmový žánr sedne). Připočtěte k tomu nadání toho malého kluka a z hlediska herectví si nemáte nač stěžovat. Zahřálo u srdíčka, jak si tito dva zmiňovaní vytvořili mezi sebou velmi pevné pouto, takové filmy ze života je důležité si někdy pustit. Chápu, že příběh nepřichází s ničím novým, revolučním, inovativním, sází na jistotu, což ho možná obere o tu eventualitu patřit k nejužší špičce, ale plně chápu jejich krok vsadit na lineární příběhovou linku, kde se nemůže nic významného zkazit. Optimistický závěr potěšil, těžko říct, zda by to takto dopadlo i v reálu, ale zvolit konec s pesimistickým nádechem by bylo jako dostat ránu do citlivých míst. Nehodilo se to sem. Za mě silné tři hvězdy. 7/10 ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Ak ma poznáte, tak už viete, že filmy tohto typu sú vyslovene spracované pre mňa. "Palmer" je skutočne ten príjemný ľudský príbeh, kde som sa počas sledovania cítil úprimne dobre. Atmosféra filmu ma držala, nevedel som s určitosťou povedať čo sa bude ďalej diať a Justin Timberlake túto rolu podľa mňa skutočne predal veľmi dobre. Jeho priateľstvo s malým Samom (Ryder Allen) mi prišlo veľmi uveriteľné a spôsob akým k sebe obaja začnú nachádzať cestu je podľa mňa veľmi zaujímavé a veľmi ľudské. Je tu niekoľko scénok, kde som musel Rydera Allena obdivovať. Ak nie je medzi princeznami chlapec, čo to znamená? Že on bude prvou. Malé momentky ako tento pre mňa ten film robia skutočným zážitkom. Okrem toho ale v jadre je tu aj príbeh Eddieho Palmera samotného, kde sa postupne dozvieme čo v minulosti spravil a prečo sa dostal v živote do takých problémov. A keď si tú story vypočujeme, tak reálne na mňa aj zapôsobila. Potom máme Juno Temple, pri ktorej začínam nabobúdať pocit, že nikdy nebude hrať normálnu obyčajnú ženskú. Vždy musí do toho priniesť nejakú tú zaujímavosť. A tento film nie je výnimkou. A čo by som ešte určite vyzdvihol je chémia medzi Timberlakom a Alishou Wainwright. Obaja fungujú veľmi dobre. Neviem. Tomuto filmu som veril. Možno nebol natoľko úderný, aby som z neho ostal úplne odpálený, ale rozhodne dosť na to, aby som povedal, že neľutujem svoj čas. Priniesol mi skutočne príjemnú ľudskú drámu, ktorá sa ma dotkla a určite so mnou zostane až do konca roka. Hodnotenie: A ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pomalu plynoucí drama,u kterého jsem skoro dvě hodiny čekal na to co se po.ere a přijde nějaký zásadní zvrat.Ten sice nepřišel,ale on ani nebyl potřeba.I bez extrémní dramatizace je Palmer dobrý,celkem silný,uvěřitelný a civilní.Timberlake,který si dlouho nikde nezahrál potvrdil,že jako herec má co nabídnout,velkým a příjemným překvapením je pak teprve osmiletý Ryder Allen...70% ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(8.5/10). Palmer byl pro mě obrovským překvapením na úvod roku, které jsem si hrozně vychutnal. Nečekal jsem objevení dalšího hereckého talentu, protože to, co před kamerami předvedl malý Ryder Allen, byl naprostý herecký koncert a místy zastínil už tak výborného Justina. Vyzdvihl bych také chemii mezi ním a Alishou. Krásně si k sobě našli cestu a měl jsem pocit, že se znají snad celý život. Fakt jsem si ten film užil. Vůbec mi nevadilo, že to skončilo očekávaně. Pro mě to byl hrozně příjemný konec, který ve mě zanechal vnitřní radost. Filmy jsou hlavně o zážitcích a Palmer byl velmi intenzivním zážitkem. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • V roku 2019, kedy sa film nakrúcal, mal Ryder Allen, ktorý hrá mladého Sama, iba 7 rokov a bol to jeho prvý dlhý celovečerný film. (Weezy22)
  • Natáčení snímku probíhalo od 9. listopadu do 13. prosince roku 2019 v americkém státě Louisiana. (Kuzmik)
  • Juno Temple povedala, že ona a Justin Timberlake nemali koordinátora intímnych scén počas ich vášnivej sexuálnej scény, pretože necítili to za potrebu. "Pre mňa je dôležité, že sa porozprávate so svojím hereckým partnerom, s režisérom a súkromne sa dohodnete, čo je v poriadku a čo nie," vysvetlila. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama