Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Darylův příjezd do Francie spustí řetězec násilných událostí, které nechtěně ohrozí mladého chlapce v srdci vznikajícího náboženského hnutí. (AMC Czech)

Videa (2)

Trailer

Recenze (39)

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Neskutečná pecka. Tohle hravě a s přehledem strčí do kapsy posledních několik sezon samotného TWD. Ta Francie tomu dala úplně jiný rozměr a tvář, a jelikož mi fránina vůbec nevadí, tak jsem s jazykem neměl sebemenší problém. Vizuál postpapo světa i na jiném kontinentě se dodržel na jedničku a mnohdy předčil i lokace USA. Trošku Eiffelovky, metra, katakomb a třešnička na dortu Saint-Mont Michel. Velmi potěšující jsou i flashbacky ( útok na Paříž v den nákazy je super ). Máme tu také inovaci v podobě nových chodců, tzv. žahavci, ale nezůstane jen u nich. Nepřátelé jsou jako vždy drsní a nevíte, co od nich čekat, i když teda v posledním díle mě přeživší brácha docela nasral, ale nic vážnýho. O překvápka tady nouze rozhodně není. Nemůžu si pomoct, ale u světa TWD jsem se takhle naposledy bavil, když přišel na scénu Negan. Po jeho uvěznění a zmizení Ricka to šlo úplně z kopce. Tento seriál mě však znovu nabudil a těším se na další pokračování i na Carol. Zatím největší překvapení, které u mě automaticky putuje do TOP 3 seriálů letoška. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Na margo pičovín sa dozviete: vďaka seriálu ... 99,9% Frantíkov spíkuje plynule Cambridge engliš (vrátane malých deciek a senilných páprdov WTF - Daryl mal fakt štígro, že nezakotvil na Slovensku) a aj cca 15rokov od vypuknutia nákazy môžete tankovať galóny nafty a benzínu... do auta, motorky, ani nespomeniem koľko zožerie Zaoceánska loď). Je to síce o šprt lepšie ako nuda s Neganom&Maggie, ale rovnako žiadna sláva. Nezachránili to ani náboženské žvásty a celá záchrana Ježiškovho "Vyvoleného" bola ako paródia na Matrix. Pre tých, čo majú nálepku v spálni TWD... troška dospejte! OverRated! ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada: *** Já nevím. První polovina dělala až nepatřičný dojem… ty kulisy evropského venkova (hrady, římské stavby) do zombie apokalypsy světa TWD prostě nesedí. Je to jako posadit Starskyho a Hutche do Felície. Jakmile se stala kulisou Paříž a její katakomby, už bylo vše v pořádku (rezatá Eiffelovka super). Osobně mě taky dost vadilo, že vysvětlení jak se Daryl dostal do Evropy přišlo až s předposlední epizodou (a ještě dost debilní cestou náhodných střihů s flashbacky). V neposlední řadě ty inovace… leptavá zombie… sprintující zombie (kvůli kterým nemám rád zombie filmy z Koreje a Japonska). Za mě nadšení ne. Ale rozhodně patří mezi to lepší ze světa TWD. Druhá řada: TBD. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufal jsem, že když jde o Daryla, půjde konečně o koukatelnou resurrection celé série v čele s nejlepší postavou původních TWD. I původní hodnocení nabádalo, že půjde konečně o pecku, ale bohužel to se nekoná a tohle je jen další, zbytečný, generický a nezábavný přírustek do frančízy. Zombies jsou pořád stejně tupí, záporáci pořád stejně nezajímaví a tuctoví a příběh s jeptiškama, wannabe osvíceným chlapcem a Darylem zas a znova naháněným nezajímavými záporáky je prostě bída. Nulový posun příběhu, nulová zábavnost čehokoliv, nulový strach o postavy a nulový bodycount. Proč se tohle točí, proč tyhle braky dávají příznivcům TWD a proč si hrajou na něco víc, tomu fakt nerozumím. Zklamání. ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Daryl Dixon je pouze dezert pro fanoušky původního The Walking Dead. A pro fanoušky, kteří se nehodlají smířit s tím, že tento fenomén je zkrátka vyčerpán. I já stále koukám, ale už dávno mě opustilo to nadšení. Dead City bylo mnohem slabší, kouknu na Daryla a počkám si na Rickum seriál. Poté už fakt končím. KONČÍM. 57% ()

Galerie (353)

Zajímavosti (7)

  • Původně se v seriálu měla objevit i postava Carol (Melissa McBride) ze seriálu Živí mrtví (od r. 2010). Melissa však z osobních důvodů oznámila, že je pro ni nepřijatelné natáčet seriál v Evropě, a tak musí z natáčení odstoupit. (martin00lvr)
  • Na konci epizody se Daryl (Norman Reedus) ocitne v/u New Yorku a zahledí se na Sochu Svobody. Jedná se o narážku na seriál The Walking Dead: Dead City, který vyšel dříve téhož roku, kde se hlavní děj odehrává právě v New Yorku. (Knowho)

Reklama

Reklama