Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Originální snímek plný nečekaných situací, emocí, dojemných chvil, ale i zábavy odkrývá rodinné vztahy u Skálů, kde „vládne“ známá herečka Skálová v podání Jiřiny Bohdalové. Její syn ztvárněný Karlem Rodenem řeší svoji prostořekost a přítelkyni. U Pazderků se zase probírají nezvaní hosté a vzájemné vztahy, ale u svátečního stolu se nakonec sejdou Jiří Lábus i Oldřich KaiserJitka SedláčkováPavla BeretováMáša MálkováAlbert Čuba nebo Anna Fialová. Na horách se svátky rozhodne oslavit rodina Hynka Čermáka, a tak si zasněžené závěje užije i Jana PlodkováJan Nedbal či Sára Sandeva. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

kebom 

všechny recenze uživatele

No takže. V CineMaxe prišlo dva dni pred Vianocami na film 6 ľudí, naozaj som nevynechal nulu. Ak by vo filme hrali len O. Kaiser a J. Lábus, tak by to snáď aj stačilo na nejaký ten sketch. Zmätený strih, tragická kamera, bezduché dialógy, nulový spád... Dej vyprchaný ako umiestňovaný produkt - Kofola, dokonca i Vinea a podobne (priblblá snaha otáčať etiketu nápojov na kameru je až neuveriteľná). Ďalšie som už ani radšej nevnímal. Väčšina hercov nemá čo hrať a keby podaktorí aj chceli, tak to nevedia či nechcú. Nerozumiem snahe nakrútiť "americkú" romantiku v Čechách. A áno, potlesk nakoniec bol. Chýbajú už len tanečky ako z Bollywoodu, sakra, aj tie tam boli a nie raz. Žiaľ šanca premrhaná to celé zrazila na priemerný TV film. Oceňujem len podarený odkaz režisérky na titulnú skladbu od skupiny ZOO k jej vydarenému filmu Čas sluhú (ide v taxi) a niekoľko tých parafráz na iné diela resp. vianočné klišé. Kvôli zopár vulgarizmom to asi v telke tiež nebudú dávať práve poobede na 1. sviatok Vianočný. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha dalších vánočních variací a pokusů napodobit nepřekonatelnou (a nepřekonanou) Lásku nebeskou. Mnoho postav jejichž osudy se protnou. Postav snad až příliš, že v té stopáži na ně zbylo jen "láska na první pohled" a žádný zdržovačky. Chvilku trvá, než se divák zorientuje v té propletenosti vztahů a nejméně půl filmu se jen seznamuje s dalšími a dalšími postavami. Celkově mne pozitivní romantický film bavil. Nadprůměrně. 3 až 4 hvězdy. 70% (viděl jsem 2x) ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele

Recyklace asi tak 20. filmů, které s tématem několika osudů spletených do jednoho okamžiku přišly o několik let dříve. Sladší než Láska nebeská a drsnější než Amores Perros. Příležitost pro úpně všechny české herce a koho neangažovali, jako by nebyl. No a já jako divák? Ono je to natočené vlastně dobře, všechno do sebe zapadá, i ta závěrečná sladkost okoukaná z teenegarských filmů. Jen je to prostě naprosto hloupý a ZBYTEČNÝ FILM. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Sázka na jistotu, především neurážející vánoční oddychová podívaná, která svou cílovku nejspíš nadchne a doprovod v podobě manželů či dobrotivých synů přitom nebude muset obracet oči v sloup. Paradoxně se Vánoční příběh jeví jako prozatím nejsnesitelnější film Ireny Pavláskové, kterému sice chybí nějaké vyšší ambice a nevyhnutelně bude srovnáván s podobnými filmy, přesto zvládne neurazit…. ()

Všivák 

všechny recenze uživatele

Pokus o českou Lásku Nebeskou mě díky obsazení naplňoval nadějí. Bohužel je to hrozné. Většina příběhu nedává smysl a celkové vyznění vyjde křečovitě a trapně. Korunu tomu dává kněz vzdávající se celibátu. I když jeho linka nebyla vůbec vyobrazená. Většina postav jsou ve filmu zbytečně. Většina herců přehrává a jediné, u čeho jsem se pobavil, bylo Rodenovo extempore v rádiu. ()

Galerie (130)

Zajímavosti (6)

  • V kapele Roberta (Filip František Červenka) hraje na kytaru a zpívá Michal Skořepa, český zpěvák, skladatel, hudebník, producent a výtvarník, jenž se proslavil jako frontman rockové kapely Stroy a také svým autorským projektem Pan Lynx. (rublik05)
  • S nápadem obsadit Pierra Richarda přišel producent filmu David Blümel. Pierre Richard byl ochotný přijet na natáčení do Prahy, ale situace kolem covidu-19 a téměř zákaz cestování změnily plány. Nakonec se natáčelo přímo v Paříži, a to v jeho autentické pracovně. (DJMaroko)
  • Televizní premiéru na kanále ČT1 sledovalo téměř 1,5 milionu diváků (15+). Šlo o nejsledovanější pořad večera i celého dne. (rublik05)

Reklama

Reklama