Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Originální snímek plný nečekaných situací, emocí, dojemných chvil, ale i zábavy odkrývá rodinné vztahy u Skálů, kde „vládne“ známá herečka Skálová v podání Jiřiny Bohdalové. Její syn ztvárněný Karlem Rodenem řeší svoji prostořekost a přítelkyni. U Pazderků se zase probírají nezvaní hosté a vzájemné vztahy, ale u svátečního stolu se nakonec sejdou Jiří Lábus i Oldřich KaiserJitka SedláčkováPavla BeretováMáša MálkováAlbert Čuba nebo Anna Fialová. Na horách se svátky rozhodne oslavit rodina Hynka Čermáka, a tak si zasněžené závěje užije i Jana PlodkováJan Nedbal či Sára Sandeva. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych neřekl, že se mi něco takového může líbit. Plejáda skvělých herců z nichž přesto přese všechno o půl hlavy vyčnívali Lábus s Kaiserem. Možná se mi tento film trefil jen do nálady. Jednoduchý děj složený z více na sobě nezávislých lidských příběhů u kterých nemusíte přemýšlet a u kterých lze krásně vypnout. Nic složitého. Vadila mi tam jen místy Bohdalová a její "románek" s Richardem - přišlo mi to tam zbytečné a rušivé. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Česká vánoční komedie jako směska různých příběhů z 24.12. přičemž některé měly i potenciál pobavit - zajímavý Roden, nebo Plodková vs. Nedbal, jiné byly nudné klišé Polívka vs. Fialová a některé vyloženě trapné jako zamilovaný kněz Plesl. Jsou Vánoce, tak tomu nadělím dvě hvězdy za silné obsazení a asi dva povedené vtipné momenty. Vidět to v létě, dám jednu hvězdu ze slušnosti. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Česká verze Lásky nebeské či polské Noci plné zázraků se mi líbí. 1)  Filmů, které vyjadřují dobrou náladu a zobrazují příjemnou atmosféru, mnoho není. Tím spíš ocením, když se něco podobného znovu urodí na českých filmových luzích a hájích._____ 2)  Spoluscenáristce a režisérce 62leté Ireně Pavláskové se to tentokrát podařilo. I nositelé zápornějších rolí jsou příjemní (typicky Oldřich Kaiser či Hynek Čermák) a celkově jsem se díval s chutí a se zájmem._____ 3)  Věrohodnost u podobných filmů je mi šumafuk a zbytečně naroubované vánoce mi nevadí._____ 4)  Doporučuji divákům přečíst si pětihvězdičkové a odpadové komentáře. Je to poučné i zábavné. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Všichni, jistě včetně tvůrců, jsme aspoň 20x viděli Lásku nebeskou a klidně si ji dáme ještě 10x, ale tohle byla prostě zoufalost. Impotentní scénář, bez jediné kapky humoru (s Bearmeedkem se tentokrát neshodnu, ftipné mi nepřišlo skutečně nic), bez jediné silné scény. Škoda, že to nikdo ze štábu nepoznal, ještě než začali točit. ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Od začátku to vypadalo na sázku na jistotu (zaznívá to zde častěji). Sehnat dobrý herce, vánoční kulisy a nějakou šlamastyku a vánoční hit je na světě. A ejhle, ono to málokdy funguje. Trochu jsem se po zdejších komentářích bál, že to bude i tenhle případ. Ale naštěstí ne. Za mě to šlapalo víc než dobře. Začátek pomalejší, ale gradovalo to a neztrácelo dech. Kino bylo kupodivu poloprázdné, ale ti co byli, se myslím dost dobře bavili. Takže kdo váháte, nebojte se toho. Herci odvádějí výborný kus práce. Hlavně Kaiser s Lábusem baví. Zajímavou roli má i Roden. A nesmím zapomenout na Jitku Sedláčkovou, kterou popravdě vůbec nemusím, ale tady doslova září a role jí perfektně sedla. Linka s Čermákem a Plodkovou je trochu slabší, ale také má co do sebe. Jako celek prostě příjemná komedie, kde se fakt zasmějete (pár uchychtnutí nepovažuju za komedii). Je znát, že na scénáři pracovalo víc lidí, kteří mají něco za sebou a něco vědí. Navíc si myslím, že se v tom najde kde kdo. Některé rodinné scénky a hlášky fakt nemají chybu. P.S. Lásku nebeskou mi to nepřipomínalo ani vzdáleně. ()

Galerie (130)

Zajímavosti (6)

  • Film podpořil Státní fond kinematografie částkou 5 milionů korun. (SONY_)
  • V kapele Roberta (Filip František Červenka) hraje na kytaru a zpívá Michal Skořepa, český zpěvák, skladatel, hudebník, producent a výtvarník, jenž se proslavil jako frontman rockové kapely Stroy a také svým autorským projektem Pan Lynx. (rublik05)

Reklama

Reklama