Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva nezadaní už mají po krk toho, že jsou na svátky vždycky sami, a tak uzavřou dohodu a na všech oslavách v roce si navzájem dělají doprovod. Pak ale přeskočí jiskra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Zo sviatočných rande sa môže zrodiť krásny cit. Herecké obsadenie: K filmom s podobným ťahom na bránu je nutné mať mega sympatickú ústrednú dvojicu. V tomto smere sa to filmu podarilo. Prevedenie: Predvianočný čas praje romantickým filmom s vianočnou tematikou. Ak k tomu pridáme chytľavý humor je to väčšinou rana do čierneho. Pocity: Smial som sa tam kde to odo mňa film chcel a tŕpol som tam kde to bolo nutné. Pridaná hodnota: Film vo svojej podstate je dokonalým reprezentantom svojho žánru. Škoda len že podobných počinov sú u nás už mraky. 83% ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Jako, co říct? Dobrý nápad, ale scénář místy dost drhne. A vůbec prostě nevyužitý potenciál, protože ze základní premisy vlastně nevznikl snad jediný vtip, scénka, nedorozumění. Jako by nevědělí, jestli chtějí točit další Pelíšky a nebo Kamarád taky rád. Prostě, ač mám romantické komedie moc rád, dokonce i ty hloupé a snesu i trochu toho obhroublejšího humoru, dává-li v rámci děje smysl, tad tady to šlo uplně mimo mě, porotože úplně zapomněli, že by vánoční romantika měla být, krom trapných scének a klišé, taky trochu milá a romantická.   40 % ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Úplně potichu řeknu, že to je kousek nad průměrem. Film sice spadá do kategorie stokrát viděných a podobných filmů, ale je současný. Tím myslím to, že hlavní dvě postavy tak myslí, pohybují se a chovají se tak. Takže i když většina těch ostatních zapadají do těch starších filmů, výsledek je jiný. Několikrát jsem se zasmál, což je u současných komedií skoro divné. Zajímavý byl i v ději zařazený roční přehled v Americe slavených svátků. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jedno šťastie že Emka ešte nie je tak proflákla a ešte sa objavuje v relatívne pozeratelných filmoch. Toto je príjemná, romantická a dokonca aj komédia, kde je silny úvod, mrtvy stred, všetky možné klišé, z ktorých si scenáristi v dialógoch robia sranda a happyend. Objektívne dve ale jednu dám za ústrednú dvojku, ktorej to ladilo. 3 z 5 ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Luce Bracey má zcela odzbrojující úsměv a Emma je tady pěkná rošťanda. Na nic si nehráli, ale když přišlo na věc, tak se karty otočily a co teď ? Bezva komedie na sobotní nebo nedělní odpolko, případně lze tenhle film použít jako relax po celodenní práci. Není nad to, poznat se reálně před svatbou než až po ní a tady to dokonale fungovalo. A co víc si u takových filmů přát? Aby ta chemie mezi hlavním párem fungovala na diváky. Já se mezi ně taky počítám:-) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení začalo v květnu 2019 v Atlantě ve státě Georgia (USA). (ČSFD)
  • Ve scéně v obchodě, kde Sloan (Emma Roberts) mluví o tom, že by Ryan Gosling nikdy nešel sám nakupovat, je za jejími zády vidět muž u chladícího boxu, který nápadně připomíná právě Ryana Goslinga. Všímaví diváci o tom hojně diskutovali na sociálních sítích, až nakonec herec Chad Zigmund (který je Goslingovi velmi podobný) na Instagramu prozradil, že tuto postavu ztvárnil právě on. (Nikitera)

Reklama

Reklama