Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva nezadaní už mají po krk toho, že jsou na svátky vždycky sami, a tak uzavřou dohodu a na všech oslavách v roce si navzájem dělají doprovod. Pak ale přeskočí jiskra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Skvělá sympatická pohodovka do předvánočního období od které nechci nic jiného než relax a takový ten přihlouplý úsměv na tváři. Z toho by pro mě klidně časem mohla být osvědčená klasika, to prověří až čas. Pro Emmu Roberts mám slabost už asi 10 let a Luke Bracey je kus chlapa s charisma jako Chris Hemsworth a v obličeji celej Sean Bean. 70% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vo svojej podstate veľmi podobné ako minuloročný film Plus One. Princíp rovnaký, akurát ten bol o svadbách a tento je o oslavách. Každopádne, veľmi príjemná komédia s mnohými vydarenými dialógmi a sarkastickými narážkami, hoci so zopár prepálenými scénami. Schéma absolútne priamočiara a predvídateľná, no napriek tomu pozerateľné, a to aj vďaka sympatickej hereckej dvojici v hlavnej úlohe. Ako oddychovka fajn, určite sa človek pri tom nenudí, no na druhú stranu to nebolo ani nič extra výnimočné. Spomínaný podobný film Plus One sa mi páčil viac. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Zajímavý, že zrovna tahle romantická komedie mi sedla přímo na míru. Randit jenom na svátky, aby rodina byla spokojená, jak originální. Každopádně největší podíl na tom má hlavní dvojice, ta chemie mezi nima fungovala už od začátku. Navíc mi to přišlo strašně přirozený, vtipný a tak. Kombinace bejt naměkko a zároveň se smát, je nejvíc. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděla několikrát a vždy mě pobavil. Emma je skvělá a s Lukem jí to moc sluší. Začalo to vlastně nevinně v podobě dohody - ty budeš moje sváteční rande a já tvoje. Všem zacpeme pusu a nebudou se ptát, proč nikoho nemáme. Prostě na pohodu. Jenže... Jakmile tuto dohodu naruší city, vše se změní. A někdy není tak snadné si přiznat, že už nejsme jen přátelé, ale něco víc. A mnohdy je sakra těžké svoje city přiznat tomu, koho se týkají. O tom se přesvědčí i hlavní aktéři této romantické komedie. Za mě povedené dílko. Klidně si ho zase někdy pustím. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že tento romantický posilňovač frustrácie ma prekvapivo celkom pobavil. Sladká Emma úspešne preberá žezlo po povinne blonďatých amerických veteránkach typu Meg Ryan, Cameron Diaz a Katherine Heigl, kráľovnách neurotických, neukojených, romantických hrdiniek. No a austrálsky fešáčik Luke je proste na zjedenie (eufemizmus). Takže všetky pohlavia budú spokojné. Ten biedny záver si mohli odpustiť, bolo mi trápne aj za slečnu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně v obchodě, kde Sloan (Emma Roberts) mluví o tom, že by Ryan Gosling nikdy nešel sám nakupovat, je za jejími zády vidět muž u chladícího boxu, který nápadně připomíná právě Ryana Goslinga. Všímaví diváci o tom hojně diskutovali na sociálních sítích, až nakonec herec Chad Zigmund (který je Goslingovi velmi podobný) na Instagramu prozradil, že tuto postavu ztvárnil právě on. (Nikitera)
  • Natáčení začalo v květnu 2019 v Atlantě ve státě Georgia (USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno