Reklama

Reklama

Zbožňovaný

  • Česko Božský děda (pracovní název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Uznávaný a všemi oblíbený pediatr Zdeněk (Jiří Bartoška) jde do důchodu. Celý život byl vyhlášeným lékařem nemocnice a nyní se těší na zasloužený odpočinek. Ještě víc se však těší jeho rodina – manželka Olga (Zuzana Kronerová), která se už nemůže dočkat až o něj bude pečovat, stejně tak jako jeho dcera Zuzana, jejíž manželství s Karlem (Jiří Langmajer) se nedávno rozpadlo. Nejvíc nadšená je však Zdeňkova vnučka Aneta (Martina Czyžová), která dědu vždy považovala za svůj velký vzor a píše o něm seminárku do školy. Jenže Zdeněk není tak dokonalý, jak se zdá. Má jedno velké tajemství. Už téměř 40 let udržuje milenecký poměr s ortopedkou Danou (Ivana Chýlková). A Dana samozřejmě očekává, že na ni Zdeněk teď bude mít konečně víc času. Na Zdeňka tak čekají pěkně horké chvilky a rozhodně ne bezstarostná pohoda, kterou si plánoval... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (144)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Super scénář, já se skvěle pobavil. Vyměnil bych Langoše, protože ten za chvíli snad poleze i z obrazovky u losování Sportky, ale jinak fajn. Chýlková v dost nevděčné roli, Kronerová vynikající, Bartoška trochu ostrouhal když větší část filmu má koutky dolů. A líbil se mi Kozub, nádherně psycho postava. Martina Czyžová lehce sterilní ale v porovnání se spoustou těch "puberťaček", co nám tvůrci předkládají, moc milá a hlavně snesitelná.  Námitky bych vznesl jedině proti dvacetistránkovému slohu přes prázdniny, to by neprošlo na žádné SŠ (námět, ani práce na léto). Setkání na zahradě číslo jedna, je velká zábava. ()

Lucy39 

všechny recenze uživatele

Bartoška samozřejmě zklamat nemůže.. ale celkový dojem - hodnocení na čsfd opravdu středovému průměru odpovídá.. pár dobrých gagů a fórů, jinak celkem předvídatelný střed i konec.. Langoš mne ovšem jako vždy pobavil :-) ty vousy mu sluší a tento týden ho hodnotím velmi plusově jak za Zbožňovaného, tak za Minutu věčnosti... Takže celkově si nestěžuji, i když Kozub byl tedy na dělo od začátku do konce !! takovej magor, až mu to člověk věřil, xicht na idioty, pravda, má :-D ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Není to žádná velká pecka, ale jako česká komedie na sychravé večery obstojí. Film si překvapivě pro sebe neukradl Bartoška (vzhledem k roli to ani nešlo), ale zcela jej ovládla Zuzana Kronerová. Její postava Bartoškovy manželky je naprosto úžasná a zahraná je ještě líp. Všechny ostatní postavy včetně Chýlkové jsou jen do počtu. Díky Kronerové mám z filmu možná i větší radost, než si film zaslouží. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem asi narozdíl od většiny viděl opět úplně jiný film, To vám povim , kdyby to bylo z Dánska nebo Polska , to by tu bylo 5hvězd. Ale protože je to z naší filmografie , tak to pěkně zdrbneme a zdrchneme. No bavili jsme se s paní takřka celou dobu , tak panu Kolečkovi tu 1 hvězdu navrch přihodim , když to tu má takovýhle nesmyslně tragický rejting. Objektivně za 4. A Švihák lázeňský mi ještě pak chvilku v kebuli rezonoval. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Několik komentujících vyzdvihuje Langmajerovo pěvecké vystoupení jako humorný vrchol filmu. Když jsem k tomuto obelisku trapnosti dospěla, bylo mi jasné, že do konce to nedokoukám. Takže jeden z mála filmů, který hodnotím, aniž bych viděla celý. Dala jsem ještě kus, ale pak už to nešlo. Pořád stejné: trapné herecké výkony, hysterická historka, přemrštěná taškařice – i to by se dalo unést, kdyby aspoň trochu, aspoň špetku, to bylo vtipné. Nebylo. SHRNUTÍ Klišoidní postavy v křečovitém příběhu. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • „Mám k tomu příběhu osobní vztah, je inspirován mým dědou, a to při rozhodování, zda znovu režírovat, hrálo docela zásadní roli,“ uvedl režisér a scenárista filmu Petr Kolečko. (SONY_)
  • Natáčení probíhalo během srpna a září 2020 v Praze a okolí a film se podařilo dokončit těsně před vyhlášením bezpečnostních opatření vlády proti šíření Covid-19. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno