Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná, sympatická, a přece osamělá prodavačka lístků chicagské nadzemky Lucy Moderatzová platonicky miluje neznámého muže, který si u ní každé ráno kupuje lístek. Sní o tom, že si jí jednoho dne všimne. Jenže místo toho si ona náhodou všimne, jak se dostane do střetu se dvěma chuligány a je sražen do kolejiště. Protože se právě blíží vlak, Lucy neváhá, vrhne se k bezvědomému a stáhne ho z kolejí, čímž mu zachrání život. Teprve v nemocnici se dozví, že jde o právníka Petera Callaghana. Dřív než stačí odejít, nahrne se do pokoje jeho svérázná rodina a všichni ji považují za Peterovu snoubenku. Zaskočená dívka, okouzlená srdečným přijetím, nedokáže v první chvíli říct pravdu, a než se k tomu později odhodlá, zjistí ji rodinný přítel a Petrův kmotr Saul. Lucy mu sice vysvětlí původ omylu, on ji však přesvědčí, aby rodině nic neříkala. Její existence jim prý pomáhá snášet Petrův stav. Jediný, kdo tuší, že něco není v pořádku, je Peterův bratr Jack, kterému se Lucy velmi líbí. Také jí je Jack sympatický, a tak není divu, že se do něj zamiluje. Když se zdá, že zamotanější už to být nemůže, Peter se probere z kómatu. (TV Nova)

(více)

Recenze (185)

Blackberry 

všechny recenze uživatele

Aj keď mám Sandru Bullock a jej krásny úsmev rád, tento kúsok naozaj ale nemusím. Mala už aj lepšie vecičky. Čo sa týka deja, je postavený na zdanlivo zapletenej pavúčine vzťahov, no záver vôbec nevyznel dramaticky, ale skôr komicky - proste taký ľahký priebeh záverečného manželského (ne)ceremoniálu, bez vážnejšieho zdesenia, či škandálu som dávno nevidel v podobných typových žánroch. Čo už, každý chvíľku ťahá pílku - tentokrát potiahli ideisti tohto filmíku veľmi slabo :) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

U romantických komedií je pro mě zásadní poměr mezi humorem a patosem. Občas se stane, že to pěkně ladí, to když je to třeba čistá komedie s romantickým koncem. Nebo když romantiku ředi nekorektní humorno, třeba v podání Sandlera. Zatímco jsi spal do výše uvedených kategorií nezapadá. Je to čistě romantický příběh okořeněný humorem. A trpí všemi neduhy, které vás napadnou. Je přeslazený i díky faktu, že se odehrává přes vánoce a hrdinka je osamělý sirotek. Spousta zavlasypřitažeností. Ale ...s výjimkou závěru je to všechno moc pěkně pospojované. Funkčně, místy i chytře a v první polovině i vtipně. Jednoduchá a milá zábava s fajn postavami. Za své to bohužel vezme v okamžiku, kdy ten humor vytlačí láskobolení. To už mi z uší tekl karamel. Za první půlku bych 4* klidně rubnul, ale ta poslední třetina to pohnojila. ()

Reklama

LencaN 

všechny recenze uživatele

To už jsem myslela, že jsem viděl všechny romkom, které se dají zhlédnout. A on se mi ukrýval ještě takovýto skvost. OK, není to kasovní trhák a asi bych tomu nedala žádné důležité ocenění. Ale moje romantické srdéčko plesalo radostí, protože city z toho jen stříkají. Sandra Bullock tady ještě působí roztomile, přirozeně a Bill Pullman prostě má svoje kouzlo. Hráli to moc hezky a celý film jsem se bavila, jak chudák Lucy nedopatřením musí předstírat, že je snoubenkou muže v komatu a přitom se jí dostává pozornosti od bratra onoho fešáka, kterého Lucy zachránila před vlakem. ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Pro mě asi jeden z nejlepších filmů se Sandrou Bullock. Jako vydávat se za snoubenku chlápka v kómatu před jeho rodinou, to chce odvahu :-) A když se to napasuje do komedie s trochou romantiky, může to být hodně fajn film. Tím samozřejmě chci říct, že by z toho byl i slušnej horor či thriller, kdyby se to jinak uchopilo :-) ()

nervoznideda 

všechny recenze uživatele

ti scenaristi Daniel G. Sullivan, Fredric LeBow z toho udělali pěkný guláš, nic nového nevymysleli , Warden hraje starého blbého dědka, idiota, to mu scénaristi dali blbou roli :-)režizér měl moc práce,aby nenatočil píčovinu podle scénáře:-)vykupujeme nábytek po zesnulých, nejsou to hyeny? Ox má blbou roli, už jsem ten film viděl vícekrát , sympatičtí byli Lucy a Jack ostatní o třídu dolů škoda:-)ženský jsou blbý a přesto dávám 5°:-)14.6.2o21 ()

Galerie (61)

Zajímavosti (12)

  • Scéna, v ktorej roznášač novín spadne z bicykla, nie je hraná. V skutočnosti to bola nehoda, ale rozhodli sa záber ponechať vo filme. Chlapec si reálne zlomil zápästie. (Arsenal83)

Reklama

Reklama