Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Případ, který začíná téměř nevinně – krádeží v jedné z laboratoří veterinární stanice, dostává dramatický spád, když kriminalisté zjistí, že se ztratilo větší množství omamných látek a nebezpečný jed. Policie následně rozběhne zatýkání osob v okruhu narkomanů a dostane se až na stopu výrobce drog Postlera (V. Preiss), kterého zatkne. Druhého zloděje se ale zadržet nepodaří a Postler odmítá prozradit jeho jméno. Na policii navíc zavolá anonym, který vyhrožuje, že – pokud nepropustí Postlera z vazby – otráví jedem zdroj pitné vody... (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy si vyšetřovatelé prohlíží karty podezřelých, je na kartě Tomáše Postlera uveden datum narození 3. 6. 1956, povolání student, bydliště Nad Kajetánkou 15. Na konci scény při záběru na stejnou kartu jsou na kartě jiné údaje, např. je Postler o cca 3 roky mladší, pracuje jako pomocný dělník, bydlí Pod Kajetánkou 14 a mj. patří k jeho zájmům kromě drog a chemie také obložené chlebíčky. (Faznoh)
  • Narkoman Postler (Viktor Preiss) má na nemocničním lůžku připoutané ruce popruhy podélně s postelí, ale tlačítko zvonku na sesternu má u hlavy, takže by se k němu v případě potřeby nedokázal dostat. (sator)

Reklama

Reklama