Reklama

Reklama

Houba Bob, který byl jako kuchař už tři sta čtyřiasedmdesátkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce, sní v podmořském Bikini Bottom o povýšení a věří, že je favoritem pro funkci ředitele nové restaurace řetězce Krusty Krabs. Místo něj však pan Krabs nabídne místo Bobovu pesimistickému sousedu Squidwardovi. Zničený Bob vezme nejlepšího kamaráda Patricka a vydá se s ním do Goofy Goobers, aby utopil smutek ve zmrzlině. Jenže pak se úhlavní nepřítel pana Krabse Plankton rozzuří, že se o otevření Krusty Krab 2 objevila reportáž v televizi, zatímco do jeho restauraci Chum Bucket ještě nepřišel ani jeden zákazník. Rozhodne se pomstít a ukrást přísně tajný recept na populární pirožky pana Krabse. Součástí plánu je také krádež koruny krále Neptuna, falešné obvinění pana Krabse z této krádeže a samozřejmě vláda nad celým světem. Nejprve se mu daří, ale pak se do věci vloží Bob, který spolkne zklamání a jako věrný zaměstnanec nabídne panu Krabsovi pomoc. Jenže dokáže vůbec malá mořská houba tak velkou věc, jako je záchrana královské koruny a likvidace slizké pěny dřív, než Plankton změní Bikini Bottom v Planktopolis? Možná ano, vždyť má na své straně Neptunovu dceru Mindy... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (221)

Zeek 

všechny recenze uživatele

U nás nepříliš známý seriál, ale už jsem se s ním párkrát v tv setkal a moc se mi líbil, tak jsem si řekl, že musím vidět film, když už nezvládnu shlédnout alespoň jednou celou sérii. A dorazilo to, co jsem očekával. Bylo to crazy, chvilkami možná až moc, ale to mi nevadilo, jelikož jsem věděl co od toho čekat. Spousta gegů a co chvíli je zde něco vtipného na zasmání. Délka filmu je ideální. Trochu mi to přípomínalo příběhem Nema, ale přece jen to bylo trochu o něčem jiným a hlavně, tohle byla oproti Nemovi komedie s velkým K. Akorát moc nemusím průřez animovaného světa s reálným, ale Hasselhoff byl prostě krutej, tak mi to tak ani nevadilo. Moje hodnocení: 75% ()

masw 

všechny recenze uživatele

Jednoduše ujeté, tak jak to mám rád, ale měl jsem možnost vidět pár epizod na německé Tv takže můžu potvrdit, že to není až tak ujeté a vtipné jako samostatný seriál. Ale přesto je to vtipný film, navíc je to jediný koukatelný film s Hajzlhófem. Mínusem je také nic moc dabing, německý mi přišel lepší a víc se hodil k postavám. ()

Reklama

Pierre 

všechny recenze uživatele

Oujé! Dneska  zase dávali na Nově, kde jsme Spongeboba sjížděli už od školky. Tohle je prostě  moje dětství, dospívání a (snad) i dospělý život a staří v 75 minutách. A ukázka, jak  by měl vypadat 100 % Spongebobovský celovečerní film. Je pravda, že hodně prostoru dostávají hlavně Spongebob s Patrickem  (trošku chybí třeba sousedské popichovačky se Sepiákem), ale Patrick je má asi nejoblíbenější postava a tady svůj postor využívá masakrovitě (kdo by po tomhle filmu ještě nechtěl takového kámoše?) .K tomu třeba  životní role Davida Hasselhoffa,, Blbý burák se svou písničkou,  zabiják Dennis s děsivou motorkou, legendární týpci, co se plácaj před výtlemem do kolen za doprovodu country...No prostě, nalejvárna  ulítlých a bizarních momentů a hlášek, které jsou někdy na pohádku i docela odvážné a definitivní na odpověď na otázku, proč nemám rád pivo. Lepší je se přece opít zmrzlinou!:D Číšníku! A nezapomeňte: Každej malej prcek, kdo tady bude dělat bubliny, bude ostatníma členama týhle party, zmlácenej do bezvědomí!!! ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Toto být totální ptákovina, ovšem zábavná! Já děkovat prodejce v Gorila Bratislava, který mi toto DVD doslova vnutit. Já předtím neznat! Teď znát a tvrdit, že velmi těžké hodnotit. Průměr 70% (čtyři **** být za Hasselhoffa). Vy si přičíst nebo odečíst 20-30% podle toho, jak moc být nakloněni ptakovinám :). ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrá pohádka, jen mi tam možná trochu překážely scény s piráty a "živými" lidmi obecně.. Výjimkou je skvělý závěr s Hasselhoffem a jeho hláška "Dobrá práce, Hasselhoffe!!!".. :D Spongebob je pro mě nesmrtelný a ačkoliv podle mě film nedosahoval takových kvalit jako seriál, Patrick mě nezklamal! Nasmála jsem se :) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (14)

  • Prvé dve signálne zástavky v prednej časti Krusty Krab znamenajú "Romeo" a "India", zatiaľ čo posledné dve znamenajú "uniforma" a "kilo". Stredná vlajka nemá žiadny význam. (Carol Pifková)
  • Pieseň "O Blbom Burákovi", ktorou SpongeBob zachráni v závere filmu obyvateľov mestečka, je spievaná na hudbu piesne "I Wanna Rock" od skupiny Twisted Sister. (mackyns)

Reklama

Reklama