Reklama

Reklama

Cold Creek Manor

  • USA Cold Creek Manor (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželé Tilsonovi touží po klidnějším životě na venkově. Proto se i s dětmi odstěhují z New Yorku do domu, který nedávno koupili. Při vyklízení domu naleznou velké množství fotografií a videonahrávek rodiny, která tu žila před nimi. Venkovskou idylu naruší příchod podivného muže, který je původním majitelem domu. Banka mu dům zabavila poté, co přestal splácet hypotéku. Muž se tváří, že chce rodině pomoci s opravou domu, později se ukáže, že veškeré jeho snažení směřuje k tomu, aby je z domu vyhnal. Tilsonovi brzy zjistí, že kdysi honosné panské sídlo se postupně stává jejich noční můrou a začíná odhalovat svá hrůzná tajemství. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film mě nalákalo obsazení a Mike Figgis. Bohužel premisa, že se bude jednat o kvalitní kousek, protože ho má na svědomí režisér Leaving Las Vegas, nebyla na místě. Cold Creek Manor je standardem, který neurazí, ale málokoho taky zřejmě nadchne. Takový mix Strašáků, Posledního domu nalevo a Mysu hrůzy, což jsou ale samozřejmě o třídu lepší filmy. Největším problémem tohoto thrilleru je pak předvídatelnost. Záhadu točící se kolem celého domu divák po půl hodince rozluští a na nějaký zvrat v průběhu může zapomenout. Na druhou stranu, kde je psáno, že film musí být za každou cenu originální, aby dokázal pobavit. A snad to bylo atmosférou, prostředím, herci nebo možná kombinací všeho, že mě i přes veškeré nedostatky tento rutinní thrillerek dokázal zaujmout natolik, abych ho dokoukala do konce. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rutina s jasně nalajnovaným dějem, která si poklidně jede po jasně vymezené cestě. Předvídatelnost by ani tak nevadila, pokud by vypjaté okamžiky měly šťávu a pokud by se herci do svých rolí trochu více položili. Ale ani jednoho jsem se nedočkal a navíc Sharon Stone tady byla opravdu příšerná. Kouknout se na to dá a na průměr se film vyšplhá, ale nic víc. 50% ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Všechno vypadalo dobře, jenže něco bylo špatně. Konec toho všeho byl příkladem. Quaid hrál přesvědčivě, kamera byla dobrá, ale některé nápady. Třeba spousta hadů v domě, prakticky bez výraznějšího řešení. To je asi v pořádku, že se setkají krajta s chřestýšem na pokec někde v klidu na nějakém sídle ve vesnici ve Spojených státech. Hlavně nikdo nic moc neřeší. Taky jak tam s Jeepem zajede srnku a pak má mrtvého koně v bazénu. To by to auto asi vypadalo trošku jinak. A na konci spíše více humoru jak nervů. Hlavně na té střeše jak ho dusí tím nataženým lanem. A úplně zbytečná část jak šerifku najde její sestra čekající v čekárně na policii.... vůbec nic neudělala. Aspoň ne ve filmu. Ale to už jsme stejně věděli, jelikož v té tajné vysílačce co měl Dennis a šerifka mluví hlas toho padoucha - a i kdyby Dennis trpěl nedoslýchavostí, musí poznat, že je to mužský hlas...no nic prostě se z toho dalo vyšťourat mnohem více. Mike Figgis norozený přesně 35 let po mě, měl i lepší filmy, jsem zvědav na jeho Canteburské povídky. Jak název jeho filmu, jeho 2 nominace na Oskara, spousta cen, v tomto filmu ale jako Profesor odchází.... ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Nebylo to až tak zlé na to, že tyhle mysteriózní filmy moc nemusím. Trošku uhozené s hady, slabá strážkyně zákona, předvidatelný začátek ale hlavně odfláknutý konec. Přesto od prostřední části netrpělivě očekával co se bude dít. Proti hercům žádná, i když jako záporaka bych si dokázal představit jiné herce. Pro Kristen Stewart to byl odrazový můstek k Messengers :-) 40% ()

fars 

všechny recenze uživatele

Ale je to hodne spinava trojka, je to opravdu slabota, necekejte od toho filmu zadne zazraky. Heh, asi nejvetsim zklamanim pro me bylo, kdyz mi az v polovine filmu doslo, ze to fakt neni Harirson Ford. Jsem jedinej komu se zda, ze je mu Dennis Quaid tak podobny? (i kdyz me mozna hodne zmatl ten dabing - shlednuto nahodou nekdy v noci v telce)... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Jeep Grand Cherokee, který rodina vlastní, je nové řady. Při požáru je však možné poznat, že byl použit vůz řady starší. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Ontáriu. (Terva)
  • Christopher Plummer své scény natočil za dva dny. Jeden den filmoval s Dennisem Quaidem, druhý pak se Stephenem Dorffem. (Terva)

Reklama

Reklama