Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Uprostřed děsivé epidemie, která může zničit veškerou civilizaci, bojuje několik lidí o holé životy. V brutálních podmínkách často není místo pro lásku a lidskost. (Netflix)

Recenze (105)

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Znásilnění 10 let staré Ruské knížky Netflixem. Ani jedna postava se nechová tak jako v knížce..tady se všichni chovají jako naprostí kreténi a ten jediný, který byl v knize blb, tak je tu nejhrdinštější (Leňa) .Dějové linky z knihy zde nejsou, jsou nahrazeny přehnanými/americkými. Pokud takto vypadá každá adaptace původního materiálu Netflixem, tak potěš koště. 2* za to, že zanechali alespoň některé postavy a jejich jména a za Číňany na konci...U Finských Hranic jsem je úplně čekal..ironie, směju se ještě teď. ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Tak po dvou sračkoidních filmech v řadě jsem si řekl, že si zkusím opravit chuť seriálem. Volba padla na Эпидемия a lépe jsem vybrat nemohl. Opravdu oddechové ruské postapokalyptické drama, u kterého se určitě nebudete nudit - každý díl má slušné tempo, herečky mají pěkné měchy, jejichž tvary dovádí k dokonalosti všudypřítomná zima a navíc je téma pandemie vskutku aktuální. Takže s chutí do toho a já se těším na druhou řadu - 80%. ()

Reklama

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Že Rusáci dělají opak toho, co lidi, je klasika, ale patlat se kvůli tomu s neinteraktivní videohrou, kde se postavy chovají přesně tak, jak nechcete, chce celýho Kostomarova. Nejnesympatičtější seriálová skvadra všech dob v čele s neandrtálskou krasavicí Irinou je ideální společností do laskavých časů covidu - i osvícenci s rouškou na bradě šňupající skořici proti čipům v nose pak totiž vypadají jako docela dopohudki spoluobčani. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděla takovou kravinu. Výběr herců dobrý a první dvě epizody taky, mělo to šťávu a nápad, ze kterého se mohlo vytěžit a natočit pořádné drama. Jenomže se stal pravý opak a děla se jedna pitomost za druhou, herci, hlavně herečky jenom řvaly(křičely, ječely) a pak drama u roztoužené babušky byl už jen pomyslný hřebík do.....Fakt ne, asi je to jiná mentalita....ale hudba, krajina a krásná ruská zima, to bylo fajn. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Už som to niekde videl, už som to niekde počul. Taký som mal pocit z prvej série tohto seriálu, do druhej sa už púšťať zrejme nebudem. Akoby spojili bublinu plandémie covidu a všetky tie epidémie a karantény a do toho pustili soundtrack z Inception - tá podobnosť je vlastne skoro plagiátom. A nevytvoril som si žiadny vzťah k postavám. Nijaká sympatická tam totiž nebola. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (19)

  • Druhá série vznikla na podkladech Jany Vagner, podle kterých chtěla napsat pokračování knižní předlohy. (UncleMorty)
  • Když zastaví cestář své vozidlo, aby pomohl skupině vytáhnout auta, tak vidíme po stranách cesty nahrnutý sníh. V následujícím střihu je ale sněhu po stranách méně. (Duoscop)
  • Když Lyonya (Alexandr Robak) a Marina (Natalja Zemcova) vystoupí z auta, aby se Marina vyčůrala, tak v něm jsou zhaslé všechny kontrolky. V další záběru jsou ale rozsvícené. (Duoscop)

Reklama

Reklama