Reklama

Reklama

Příběh Bee Gees

  • USA The Bee Gees: How Can You Mend a Broken Heart (více)
Trailer
Dokumentární / Hudební
USA, 2020, 111 min (Alternativní 107 min)

Obsahy(1)

Bratři Barry, Maurice a Robin Gibbovi se nesmazatelně zapsali do dějin populární hudby a jejich tvorba i dnes oslovuje hudebníky a fanoušky po celém světě... Hudba kapely Bee Gees oslovuje fanoušky už více než půl století. A je vlastně jedno, zda bratři své skladby zpívali sami nebo je napsali pro jiné interprety. První velký dokument, který vznikl ve spolupráci s Barrym a rodinami Robina a Maurice Gibbových mapuje turbulentní kariéru kapely, která je plná ohromujících úspěchů, ztrát a smutku. Navíc za pomoci rozhovorů a archivních záběrů odhaluje i tajemství vzniku některých nesmrtelných písní. Fenomén Bee Gees rozeberou i současné hudební hvězdy – Justin Timberlake, Noel Gallagher, Chris Martin nebo Eric Clapton. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Normativně i informativně poutavý, ačkoliv přespříliš strohý, průřez kariérou kultovní estrády, jež se řadí na piedestal soft-rocku. Doporučuji převážně pro jedince diskoškou sobotní nocí nepolíbené.... jednou ze základních a dosud nezodpovězených otázek vesmíru však stále zůstává, jaktože má Barry Gib tak fantasticky bílé zuby. ()

baclajean 

všechny recenze uživatele

Kapelu mám veľmi rád, no tento dokument bol akoby viac zlepencom iných čiastkových dokumentov, než autentický a originálny. ()

Bob69 

všechny recenze uživatele

V pohodě dokument. Dozvěděl jsem se třeba proč začali s tím otřesně brutálním falzetem, kterej je dobrej tak pro jednu písníčku - Tragedy. A to jim celkem nepřekvapivě zlomilo vaz. Kdo to má poslouchat, že. Za mě nejlepší hudbu dělali před r.1970. 2LP Odessa (1969) je podle mě jejich nejlepší počin. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama