Reklama

Reklama

Služka

(seriál)
Trailer 1
USA, 2021, 9 h 5 min (Minutáž: 48–60 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Matka samoživitelka zápasí s chudobou, vidinou ztráty střechy nad hlavou a byrokracií. Aby se uživila, začne pracovat jako uklízečka. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (118)

zahadum 

všechny recenze uživatele

Silný príbeh o skoro silnej mladej žene ktorá sa nedokázala ani na chvíľu odpútať od problémov života v Amerike. Dosť v tom je robilo aj problémy ,že jej z blízkych nikto nepodal pomocnú ruku a v podstate sa so všetkým bila sama. Pomohli jej cudzí ľudia, dobrý seriál ktorý ukazuje správne tú pravú tvár života v USA a bez rozprávkových ilúzii. Kombo matky stvárnili skutočná matka a jej nadaná dcéra ktorá verne zobrazila život ťažko skúšanej matky ale hrdej ženy ktorá to nevzdáva a ide si za svojím cieľom. Za mňa 5 . ()

mo cuishle 

všechny recenze uživatele

Mladá matka co jen bere, bere, bere ale nic nedává. Seanovi se popravdě nedivím, že mu kolikrát ujely nervy a zařval si a zaházel věcmi. Mít dvě zaměstnání, chodit z práce do práce, živit rodinu a když přijde domu večeře nikde...To nase*e. Takový běžný den spousty manželství. Ale v USA tomu říkají emoční týrání. Tak jó no. Mohla se mít dobře s Natem. Takovej fešák ale ten pro ni nebyl dost dobrý. Auto, bydlení a stravu zadarmo to jo ale běda jak taky někdo něco chce na oplátku po ní. Brzo mi začala byt protivná. Andie výborná. Seriál si ukradla pro sebe :) Dceruška se má ještě co učit a hlavně přestat v každé scéně koulet oči. Za tři ☆.  Shoop shoop ba-doop Shoop ba-doop Shoop ba-doop ba-doop ba-doop :) ()

Reklama

Dominik 261 

všechny recenze uživatele

Zložitá životná cesta Alex. Je to smutná dráma, komédiu som tam nepostrehol. Pekne natočené v krásnom prostredí. Trošku mi tam chýbala nejaká znelka alebo originálny soundtrack, aj keď počas epizód boli dobré skladby. Herecké obsadenie je fajn. Alex resp. Margaret Qualley veľmi dobre sadla táto rola a bola uveriteľná. Seriál sa zo začiatku pomalšie rozbiehal a tvoril základy, na ktorých stál silnejší záver. Správanie jednotlivých postáv bolo občas divné ale tak to v živote chodí. Koniec bol pekný a dojemný. Celkovo si to zaslúži slušné 4*. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrná záležitost, zde za mne silně nadhodnocená. Silné a společensky aktuální téma, jenž vsadilo na komorní způsob podání. To by samo o sobě nebylo vůbec marné, ale problém byl v tom, že až na vyjímky, zcela chyběly emoce, pozitivní i negativní. Celý příběh, který se odvíjí divákovi před očima, působí sterilně a odtažitě.  Přitom se z takto ožehavého tématu dá vytřískat celá škála emocí a pocitů. Zde, po shlédnutí posledního dílu, ve mně nezůstává nic, prostě nula. Takže za mne 50%. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Seriál, který začal až nečekaně poutavě, aby se ke svému konci transformoval v nezajímavou sondu do života zpočátku politováníhodné matky samoživitelky, s níž ale postupně už nejde příliš sympatizovat. Služka se u mě houpe těsně na hranici 70 %, tu čtyřku jí ale ponechám, protože některé kostlivce ve skříni mě tady fakt bavilo rozkrývat. Ať ale Netflix ani nenapadne tuhle “minisérii” křísit. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (90)

Zajímavosti (7)

  • Když Alex (Margaret Qualley) měla čelit nějaké těžké situaci (úklid domu, problémy s matkou), vždy si splétala vlasy. Zatímco v momentech, kdy si připadala sebevědomá a klidná, si vlasy nechávala rozpuštěné. (Polik_)
  • Hlavní natáčení seriálu započalo dne 28. září roku 2020 a skončilo 9. dubna 2021 ve Victorii v Britské Kolumbii (Kanada). (dan4815)

Reklama

Reklama