Reklama

Reklama

Lupin

(seriál)
  • Francie Arsène Lupin
Trailer
Drama / Krimi / Mysteriózní
Francie / USA, (2021–2023), 13 h 6 min (Minutáž: 41–52 min)

Předloha:

Maurice Leblanc (kniha)

Hrají:

Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella, Nicole Garcia, Antoine Gouy, Clotilde Hesme, Hervé Pierre, Ludivine Sagnier, Soufiane Guerrab, Vincent Furic (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (154)

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

No, začal jsem na to koukat, došel jsem myslím k druhému dílu v druhé serii a pak jsem se k tomu už nějak nevrátil. Začátek dobrý, to moji osobu drželo a lákalo ale pak to postupem začali nějak opadat, nedokážu asi přesně popsat proč ... ale poslední díl a pak ten přelom na druhou sérii prostě už spíše do pozadí a nuda. Než jsem na ten seroš začal koukat , tak recenze a trailer říkali něco jiného proto jsem i trochu fantazíroval něco jiného... Určitě si svou část fanoušků najde. Rozhodně neříkám že je to nějaká nekoukatelná blbost. Jen to chce najít ty správné diváky. Za mě 50% ;) takové ty dvě a půl hvězdy ... ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Netflix na úvod roku posílá do světa moderní variaci Arsène Lupina, která je za mě čistě neškodná, ale jen pokud přistoupíte na to, že některé scény nebudou dávat dvakrát smysl, tedy nesmíte se v tom šťourat, jinak si to zaručeně neužijete. Jinak to jako krátká oddechovka funguje dobře, a doufám, že se druhé série dočkáme, když už to tak nemile skončilo. 1. série - 70% ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj taký Omar sy ma svoj seriál. Lupin ma bavil. Aj keď ten stred seriálu bol nudnejši oproti prvým častiam. Ale aj tak, skončil v tom najlepšiom. Uvidíme či vôbec bude pokračovanie ale ja o tom nepochybujem a dám tomu šancu. Dobre že som si to odložil až na marec, netflix momentálne zaživa riadne suchoty. 4* ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Pohádka o nepolapitelném zloději, co je vždy o 2 kroky napřed před policií i jinými padouchy, je docela závavná podívaná. Jestli bych ale za něco nakopal Netflix do prdele, tak je to ten jejich zvyk ukončit řadu odvysílaných dílů uprosřed děje a nechat diváka čekat několik měsíců na pokračování. Divák mezitím stihne zapomenout, o čem to bylo, takže pak u nových dílů tápe v ději a celý požitek z jinak dobře natočeného seriálů jde do hajzlu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Omar Sy je přesně ten typ herce, který jakmile se usměje, dáte mu do ruky s radostí peněženku, ať si koupí co chce. Jenže tady u mě konečně narazil. Sice se snaží ukazovat ten bílý chrup sebevíc, ale mě novodobý Lupin prostě nebavil. Přitom jsem doufal, že Francouzi z toho udělají novodobou detektivku se samozvaným hrdinou. Jenže oni do toho vměstnali jedno klišé vedle druhého. První sérii jsem ještě zvládl, ale u druhé už jsem to nedokoukalo. Bohužel se to nedalo. Jako odpočinek asi ok, ale nečekejte od tohoto seriálu kdovíjaký zázrak. Přeci jen se už kvalita seriálů za ta léta dost posunula. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kde Leonard (Adama Niane) vezme hrst nábojů do brokovnice, můžeme vidět, že se jedná o české náboje Sellier&Bellot. (UncleMorty)
  • Nejedná se o přímé zobrazení románu o zlodějském gentlemanovi Arsène Lupinovi. Lupin pojednává o senegalském přistěhovalci do Francie jménem Assane Diop, který se inspiruje a snaží se ztotožnit s literární postavou Lupina. (Kuzmik)

Související novinky

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

13.10.2021

Streamovací služba Netflix má nového krále. Stalo se jím jihokorejské drama Hra na oliheň, které za první měsíc vidělo zhruba 111 milionů domácností. Neuvěřitelný virální potenciál tak vyšoupl seriál… (více)

Reklama

Reklama