Reklama

Reklama

Lupin - Série 3

(série)
Trailer 1

Epizody(7)

Obsahy(1)

Claire a Raoul se ocitnou v hledáčku médií i policie. Assane na útěku vymýšlí, jak je na dálku ochránit, ale staří nepřátelé mu chtějí plány překazit. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (18)

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak už jsem měl problém se dodivat. Lascivní příběh s tématem vlastní smrti s opakovaným proslovem o nebezpečné akci je už dost prostoduchý. Demence čpí z každého třetího záběru, otřepané scény jen ukazují rutinní postup tvůrců seriálu. Aspoň se zachovalo svižné tempo. A pobaví i Sy hlavně v převlecích. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Občas sice Lupin dělá z diváka blbce, ale jinak stále velmi dobře funguje jako zábavná oddechovka, mad kterou ovšem není radno moc přemýšlet. Třeba to že Omar Syndice střídá převleky jak na běžícím pásu, ale s výjimkou jednoho vypadá ve všech pořád jako Omar Sy a zákonitě by ho musel někde velmi rychle poznat. Štěstí, že svým charismatem utáhne i mnohem horší věci…70% ()

Reklama

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3️⃣ Ve třetí řadě můžeme sledovat rodinné a pracovní tanečky hlavního recidivisty celých 7 nekonečných dílů. Série přináší recyklaci starého přístupu s novým nudným a absurdním příběhem a kupami vaty a blbostí. Zbytečná teenageří linka prudí i nadále, product placement na Nike taky a navíc přibyly nějaké nové, neméně otravné linky rodinné. Ve stavu převalené telenovely to pak končí useklým a dosti pitomým koncem. Ale to je jedno, protože už stejně bylo k nevydržení sledovat ten kolovrátek pořád dokola. ⬇️ 7% ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí část je lepší, než celkem slabá druhá část. Děj je docela pestrý, obrazově pěkné. Původní sympatie k Assanovi už ale opadly. Sice všechno pěkně vysvětluje, ale časově by to nikdo nestíhal. Jeho soucit k matce, která ho v mládí opustila a ani si ji pořádně nepamatoval, za cenu ohrožení svých současných blízkých, byla magořina. V rámci vzpomínek se ukázalo, že už v mládí byl, i když ne dobrovolně, zlodějem. A v komplexním pohledu na tuto sérii vlastně ničím jiným není ani teď. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okázalý francouzský zloděj a mystik s tváří sympaťáka Omara Sye se vrací, aby ukázal, že Netflix umí investovat i v evropském prostředí a když si dá ty dva roky na čas, dokáže slušný seriál posunout na level vypiplaného, protože co se týče vizuálu a kamer, je se tu čím kochat. A ve finále i scénářem, který stále ví kudy kam, netočí se v kruzích a tváří se, že chce o Assanovi ještě leccos vyprávět. Tak snad nejdéle za další dva roky. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (47)

Zajímavosti (2)

  • Šatnář, který pracuje na večírku, kde Assane (Omar Sy) s Benem (Antoine Gouy) kradou, má vůz Škoda Fabia. (Zix.)

Reklama

Reklama