Reklama

Reklama

Lupin

(seriál)
  • Francie Arsène Lupin
Trailer
Drama / Krimi / Mysteriózní
Francie / USA, (2021–2023), 13 h 6 min (Minutáž: 41–52 min)

Předloha:

Maurice Leblanc (kniha)

Hrají:

Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella, Nicole Garcia, Antoine Gouy, Clotilde Hesme, Hervé Pierre, Ludivine Sagnier, Soufiane Guerrab, Vincent Furic (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (155)

Adel_ZH 

všechny recenze uživatele

Tento počin od Netflix mi úplne sadol. Brutálny príbeh, ( nikdy pred tým som o Lupinovi nepočula ), soundtrack pecka. Na konci každej časti sa úroveň zdvihne a on ich zase v ďalšej preští. WAU. Nezamýšľam sa, koľko je z toho reálnych veci. Toto je oddychovka. Teším sa na pokračovanie. Dlho som nevidela niečo tak dobré 5* ////// Update: po zhliadnutí 2.série som čakala veľkolepejší koniec, niečo špeciálne 4* ()

Franki69 

všechny recenze uživatele

Lupin patří rozhodně k tomu lepšímu, co co Netflix v současné době nabídl. Celý seriál stojí a padá s hlavním hrdinou v podání Omara Sy. Scénář lehce a bez pokusu o hlubší ponor do motivací nebo zabředávání do morálních dilemat klouže od zápletky k zápletce, občasné faktické nelogičnosti neřeší a když už není vyhnutí, tak sympatickému kriminálníkovi, kterému policajti odpustí i krádež náhrdelníku Marie Antoanetty z Louvru pomůže šťastná náhoda. Nebo filmový střih…10 epizod tvoří jeden ucelený příběh a nejslabší je v dílech, v kterých se z Lupina vytratí lehkost a humorná nadsázka a začne se brát příliš vážně. Naštěstí ta původní veselá taškařice nezhořkne úplně a očekávaného finále se divák dočká. Lupin je fakt fajn letní seriál a s přítelkyní ho můžeme jen doporučit. Hodnotíme 85% + 85%, na stovku to úplně nebylo. P.S. A jestli jste s Omarem Sy ještě neviděli Nedoknutelné (samozřejmě ty francouzské, ne ten hollywoodský odvar…), tak to rozhodně napravte! ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj taký Omar sy ma svoj seriál. Lupin ma bavil. Aj keď ten stred seriálu bol nudnejši oproti prvým častiam. Ale aj tak, skončil v tom najlepšiom. Uvidíme či vôbec bude pokračovanie ale ja o tom nepochybujem a dám tomu šancu. Dobre že som si to odložil až na marec, netflix momentálne zaživa riadne suchoty. 4* ()

maramashi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi podarený seriál netflix si pekne našliapol od nového roku. Myslel som si že to bude nejaká narýchlo poskladaná prvoplánová hlúposť ale mýlil som sa za mňa to perfektne sadlo do seba či už prostredie príbeh alebo herci. Dosť mi to pripomínalo profesorove akcie z "La casa De papel" tak to malo veľmi dobré tempo a vyžarovala z toho taká príjemná energia ktorú som celkom hľadal. Omar sy zahral rolu perfektne a týmto seriálom som si ho dosť obľúbil a dokonca aj koniec ktorý zostal taký aký zostal mi až tak nevadí a fakt na tom seriáli nemám asi čo vytknúť a aj dĺžka serálu mi vyhovuje že to není ťahavé a dlhé. Odporúčam ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu má tenhle Lupin s tím klasickým jen hodně málo společného a není to jen jen dobovým zasazením. Ale to vůbec nevadí. Ústředním motivem je pomsta, prostřednictvím které se hlavní hrdina snaží očistit jméno svého otce a potrestat bezohledného boháče. A v tomto ohledu to funguje. povedla se i povinná soukromá linka s Ludivine Sagnier, kterou můžu. A konečně seriál funguje i co se tempa, zábavnosti a vtipu týče. Povedl se samozřejmě casting s Omarem Sy na čele Jen mi připadá, že pět dílů pro první řadu je málo a tvůrci tak museli z větší části oželet Lupinovo mládí a jeho nástup na zločineckou cestu. Pár střípků tu je, ale to je málo. Druhá řada je v tomto případě samozřejmostí, protože konec je otevřený tak, že otevřenější být nemůže. Ale zaplať Bůh, nutit se do toho nebudu muset. 85% ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

  • Šatnář, který pracuje na večírku, kde Assane (Omar Sy) s Benem (Antoine Gouy) kradou, má vůz Škoda Fabia. (Zix.)
  • Postava Arsène Lupin byla vytvořena francouzským romanopiscem a spisovatelem povídek Mauricem Leblancem v roce 1905. (Kuzmik)
  • Assan Diop (Omar Sy) hraje se synem na konzoli Playstation 4 hru „Horizon Forbidden West“. (Yoshimitsu)

Související novinky

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

13.10.2021

Streamovací služba Netflix má nového krále. Stalo se jím jihokorejské drama Hra na oliheň, které za první měsíc vidělo zhruba 111 milionů domácností. Neuvěřitelný virální potenciál tak vyšoupl seriál… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno