Reklama

Reklama

Lupin

(seriál)
  • Francie Arsène Lupin
Trailer
Drama / Krimi / Mysteriózní
Francie / USA, (2021–2023), 13 h 6 min (Minutáž: 41–52 min)

Předloha:

Maurice Leblanc (kniha)

Hrají:

Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella, Nicole Garcia, Antoine Gouy, Clotilde Hesme, Hervé Pierre, Ludivine Sagnier, Soufiane Guerrab, Vincent Furic (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (156)

Sharpooter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lupin má dobrý příběh, cesta za pomstou otce je zajímavá a jak se příběh prolíná s minulostí je skvělé. Bylo fajn, že je to taková minisérie, kdy je zde pouze 10 dílů, které mají 40-50 minut, s tím že nejlepší (podle mě) je hned ten první, který vás naladí na puštění dalšího a následně jde minimálně první série trošičku z kopce. Druhá série mě opět příjemně překvapila. Velmi mi vadilo, že hlavní postava umí a zná všechno. Vlastně po prvním díle je vám jasné, že ho nikdo nemůže porazit. Omar Sy se do role hlavní postavy hodil a jeho herecký výkon byl skvělý. Hodně se mi líbilo, jak se některé díly pěkně propojovaly (tím myslím, že se něco stalo v jednom díle a pak to bylo vysvětleno o pár dílů dál spolu s vysvětleným plánem). Doporučuji sledovat v originálním dabingu, francouzský dabing seriálu dodává atmosféru. Jsem velmi potěšen, seriál je taková jednohubka a dá se zhlédnout za jeden víkend. 8/10 ()

chozze008 

všechny recenze uživatele

verbale muzes si jit dneska v klidu vyhonit, protoze to vypada ze zacinas mit nasledovniky viz majo0007, za chvili tady bude velka zumpa, plna hovadskej komentaru. Muzete spolu zacit chodit, ale prosim te nepis nam jak to dopadlo, tvoje zvratkoidni vylevy k tomu co si videl nam staci ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

sice sem čekal něco víc "Lupinovského",ale nakonec tahle kriminálka říznutá honbou za pomstou funguje celkem dobře.Hezky to vypadá,má to slušné tempo a trefou do černého (smí se to ještě říkat?) bylo obsazení Omara Sy.Ten má charismatu na rozdávání a utáhl by ještě mnohem víc.Ke konci tahle minisérie rozdala karty dobře a na pokračování se velmi rád podívám...70% ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemný seriál v dobrém tempu, Omar Sy je velmi charismatický a hlavně díky němu je seriál tak poutavý. Finty lupiče jsou vymyšlené dobře, pár případů bylo trochu extrémních, ale dá se to přehlídnout. Škoda, že udělali pouze pět dílů, zápletka mi nepřijde až zas tak dramatická, aby byla roztahaná na dvě sezony, ale třeba se to tvůrcům povede aspoň stejně jako první sezona. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Moderní adaptace slavného francouzského lupiče Arséna Lupina je vlastně docela pěknou a svižnou oddechovkou pro večery u Netflixu, při kterých vypnete rozumové obvody mozkové, přehlédnete scenáristické berličky, oslí můstky a náhody a necháte se bavit kvazi-geniálními tahy hlavního hrdiny, který je zdá se vždy o krok pře vyšetřovateli. To je také zajímavý moment celé pětidílné série (mimochodem velmi oceňuji délku, je tak akorát, je to nabušené a nemá to významnější hluché momenty), kdy zpočátku se hlavní hrdina zdá naprosto nepolapitelný a geniální, avšak postupem času se kolem něj smyčka utahuje stále pevněji až to vyvrcholí na promenádě v Le Havre opravdu ošklivým cliffhangerem. Ten mě tedy opravdu zklamal a z perfektně rozjeté minisérie, jejíž první tři díly mě bavily skoro až pětihvězdičkově, se scénáristé ve snaze příběh nějak smysluplně zatočit a nechat si přitom vrátka na další pokračování příliš nechali unést a konec první série tudíž spíše diváka zklame a rozmrzí. Jelikož ale druhá série dorazí místo obvyklého roku už za pár měsíců, může to značně napravit. Omar Sy je vážně super a tahle postava mu - vlastně docela překvapivě - sedí jako ulitá. Suma sumárum, Lupinovi to stačí na slabší 4* ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

  • Při závěrečném útěku dorazí francouzská policie i ve voze Škoda Octavia combi. (Mydlivoj)
  • Herec Omar Sy, ztvárňující hlavní postavu Lupina, má rovněž ve skutečnosti otce pocházejícího ze Senegalu. (Kuzmik)

Související novinky

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

13.10.2021

Streamovací služba Netflix má nového krále. Stalo se jím jihokorejské drama Hra na oliheň, které za první měsíc vidělo zhruba 111 milionů domácností. Neuvěřitelný virální potenciál tak vyšoupl seriál… (více)

Reklama

Reklama